![]() |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi Twitter hesabım var ama daha çok burdayım Medineweb ikinci ailem (: c*c* |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi iyiki de medineweb sitemiz var ne ülkeyi karıştırıyoruz . nede başkalarının özel hayatlarını irdeliyoruz sitemizde bilmediklerimizi öğreniyoruz. |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi medineweb (: ArO* sitede emeği geçenlerden... |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi Medinewebi keşfetmeden önce facedeydim çoğu zaman...ama burayı keşfettik den sonra tek favorim tabikide medineweb :) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi foruma üye olmadan önce facebooktu ,tam kendisinden kurtulmak isterken,medinewebi buldum elhamdülillah (: |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi birinden kacıç birine dayanma ,hayat ne garip demi... Aramak istersen gözleri açmak istersen kapılar aralanır sana yol açılır,yeterki samimi ol... face sosyal paylaşım sitelerin en keşif edilmişi yerini başka yer tutarmı dersiniz tutmaz Neden derseniz nefse hosgelir insanlarla zaman geçirip konuşmak :)) bütün sanal alemde gözümde aynı olduğu için o kadar söze gerek yok lakin kalbde yerleri olanlardan biri medinewep.... |
sadece medineweb |
Alıntı:
evet000evet000evet000evet000evet000evet000 kim ne yemiş kim ne giymiş kim hangi mekana gitmiş kim nereye tatile gitmiş kimin kimle ilişkisi var benim de umrumda değil karı kocaların birbirine hitapları mutlu aile fotoğrafları bana gerçekçi gelmiyor kendi mahremiyetini paylaşanlar da umrumda degil............ |
Zaman içerisinde,hepsi birbirine karışsa da:),face, twiter , instagramda da [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] tek geçer..tek favorim(:evet000evet000 |
artık bu konuda,objektif yorum yapamıyorum:)...nereye gitsem nereye baksam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000 huzuru bulduk,vazgeçer miyizevet000,hatta huzuru sosyal medyaya da taşırız:):)alkış000 |
SAAT: 05:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.