![]() |
face mi twitter mı yoksa medineweb mi benim tercihim medineweb ten tarafa çünkü insanların özel hayatına bakmaktansa medineweb e bakar eksiklerimi tamamlarım ya SİZ??düşünceli000 |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi ne face de ne twitterde hesabım var :) benım hesabım forum:))) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi ne face ne twitterim var sadece buradayım inş.. |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi tabiiki medineweb. her şeyden önce seviye var burda. (: arkadaşın yanında bu sitede dolaşıyordum.usulca sokulup ' aaa dini facebook gibi.maşallah, vallaha helal' yorumu beni benden aldıgülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi tabiki medineweb... Rabbim siteyi kurandan ve site için çalışan herkesten razı olsun..evet000 |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi medineweb bende bağımlılık yaptı gece yatmadan önce son yapılacak iş medinewebi kolaçan etmek ve uyanır uyanmazda öyle |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi ne face nede twitter kullanırım..benim için internet = medineweb :):) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi Alıntı:
amin ecmain inş. :):) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi faceyle twitteri medineweble kıyaslamanız valla benim acayibime geldi desem yeridir. 3 de ayrı bir dünya. müslüman bir insanın dünyası herzaman bellidir zaten. |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi tabiki medineweb (: |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi benim içinde internet demek medineweb demek:):)ne ararsam burda var zaten... bilgi,dua paratik bilgi, yemek tarifi,karşılıklı hoş sohbet,dersanede bulamayacağım güzellikte ders çalışma platformu,veee birbirinden kıymetli özel paylaşımcı dostlar...zaten insan bir forumdan başka ne isteyebilirki...evet000c* |
MEDİNEWEB çay-kahve000 |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi facelen macelen kıyas bile edilemez |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi reel alemde tek mekanım evim. sanal alemde tek mekanım medinewebevet000 |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi yalan söyleyemem tabi ki facebook :):) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi ne face ne twitter heabım yok hamdolsun ilk tercihim medineweb |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi önce sitem sonra sayfam ,grubum (: |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi benimde face ve twitter hesabım yok ... sadece internette medinewebe giriyorum desem yeridir... |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi Twitter olmasa da olur ama face ve Medinewebten çok faydalanıyorum :) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi medineweb benim içinde vazgeçilmezzz (:(: |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi medine web çünkü 1.islam 2.ilahiyat 3.adalet 4.kardeşlik 5.saygı 6.sevgi 7.huzur 8.Tebessüm 9.fikir telakkisi 10.haber 11.sağlı 12.şiir 13.dini bütün sınavlar 14.genel konular 15.programlar 16.aradığım herşey...... Rabbim bu ortamaı bozmasın....Amin....c*c*c* |
amn* ArO* :):) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi medineweb sıkkullanılanlara ekli ve hep bakmak istediğim bir site ne facem nede twitterim var forum herşeye değer.. |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi Face veya Twitter gibi sosyal ağlar amacı ,insanları gereksizce oyalamak ve polimik oluşturmak buralarda harcıyacağımız zmnımızı kendimizi geliştirmek adına değerlendirebiriz...Anketimizi cevaplıyayım 2008'den bu yana sık kullanılanlar listesinde [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] :)) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi Fırsat buldukça burdayım boş zamanı iyi değerlendirmek lazım:) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi ArO* tabiki medineweb her konuya hakim dolu dolu baş ucu kitabı gibi. |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi twitter bana ters. Çünkü bilgisayarın başından hiç ayrılmayanlar için anlık bilgi paylaşımı. face, telefon ve adreslerini kaybettiğim arkadaşlarımı bulmak için üye olmuştum. Medineweb... İyi ki tanışmışım... Başka söze gerek yok... :) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi Medineweb. elbette |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi ArO*medineweb bir derya kıymetini bilen balıklar için. |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi bence sanal alemin vazgeçilmezlerinden ikisi twitter ve facebook , neden diye sorduğunuzu hisseder gibiyim çünkü anlık iletişim adına en elverişli sosyal paylaşım sitelerinin ender örnekleridir DESEM İNANMAYIN. ne yani anlık iletişim olunca herşey halloluyor mu ? Falancanın fotoğrafını beğendikte ne oldu , facebookta yüzlerce arkadaşım var da ne oluyor ? filancanın çıplak resimlerini görmek zorunda mıyım ? ya da milyonlar meydanda şehit olurken ben profilime rabia işareti eklesem ne eklemesem ne ? iki sokak ötedeki komşumun düştüğü sefaleti twitter'dan duyuyorsam zaten bi müslüman olarak hayatın en büyük twit'ini işte o zaman yemişim demektir. NE MUTLU MEDİNEWEB'LİYİM DİYENE :) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi Twitter hesabım var ama daha çok burdayım Medineweb ikinci ailem (: c*c* |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi iyiki de medineweb sitemiz var ne ülkeyi karıştırıyoruz . nede başkalarının özel hayatlarını irdeliyoruz sitemizde bilmediklerimizi öğreniyoruz. |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi medineweb (: ArO* sitede emeği geçenlerden... |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi Medinewebi keşfetmeden önce facedeydim çoğu zaman...ama burayı keşfettik den sonra tek favorim tabikide medineweb :) |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi foruma üye olmadan önce facebooktu ,tam kendisinden kurtulmak isterken,medinewebi buldum elhamdülillah (: |
Cevap: face mi twitter mı yoksa medineweb mi birinden kacıç birine dayanma ,hayat ne garip demi... Aramak istersen gözleri açmak istersen kapılar aralanır sana yol açılır,yeterki samimi ol... face sosyal paylaşım sitelerin en keşif edilmişi yerini başka yer tutarmı dersiniz tutmaz Neden derseniz nefse hosgelir insanlarla zaman geçirip konuşmak :)) bütün sanal alemde gözümde aynı olduğu için o kadar söze gerek yok lakin kalbde yerleri olanlardan biri medinewep.... |
sadece medineweb |
Alıntı:
evet000evet000evet000evet000evet000evet000 kim ne yemiş kim ne giymiş kim hangi mekana gitmiş kim nereye tatile gitmiş kimin kimle ilişkisi var benim de umrumda değil karı kocaların birbirine hitapları mutlu aile fotoğrafları bana gerçekçi gelmiyor kendi mahremiyetini paylaşanlar da umrumda degil............ |
Zaman içerisinde,hepsi birbirine karışsa da:),face, twiter , instagramda da [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] tek geçer..tek favorim(:evet000evet000 |
artık bu konuda,objektif yorum yapamıyorum:)...nereye gitsem nereye baksam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000 huzuru bulduk,vazgeçer miyizevet000,hatta huzuru sosyal medyaya da taşırız:):)alkış000 |
SAAT: 05:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.