![]() |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait yarışmaya katılan imzalar 1.Esadullah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2.enderhafızım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3.su damlası [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4.BİLGE Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... 5.H.A.Y.A.T. 'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63] 6.pehlivan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 7.fatmaeymentalha "Ey gaflete dalıp ve bu hayatı tatlı görüp ve âhireti unutup, dünyaya talib bedbaht nefsim! Bilir misin neye benzersin? Deve kuşuna... Avcıyı görür, uçamıyor; başını kuma sokuyor, tâ avcı onu görmesin. Koca gövdesi dışarda. Avcı görür. Yalnız o, gözünü kum içinde kapamış, görmez." Sözler 8.ilahiyatçı 1 Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. 9.iklimya Bismillah diyerek... 10.Efecan 71 '' Eyy Sükutum...! İçinden Duyduklarını, İçinden Söyle..! Dile Gelen Her Söz Köle Eder Kendine...'' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 11.Nesli_Nur LA TEHZAN ! İNNALLAHE MEANE “Üzülme, çünkü Allah c.c. bizimle berâber” (Tevbe Suresi 40) |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu imsa bana ait ismimi yazdırdım özel olarak:) |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait imzanız yarışmaya dahilmi yaşuha |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait iki imza arasında gidip geliyorum..bi ara karar veririm artık:)bu arada tüm imza sahiplarine başarılar..hepsi birbirinden güzel...evet000evet000 |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait Anket'e katılan arkadaşlara başarılar dilerim... |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait Alıntı:
kimse kendi imzasına oy kullanmasın demiştim :) yeni görecek olanlardan rica ediyorum kimse kendisine oy kullanmasın yoksa herkes kendine oy vermiş olacak :) |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait Vatana millete hayırlı olsun oyumuzu kullandık :) |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait Anket süreli. Önümüzdeki çarşamba günü kapanacak onun için oy kullanacaklr bu hafta içinde kullansın mutlaka. Hafta dolunca birinciye rep vererek kutlarız :):) |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait oylar nerde arkadaşlar :)) gelsin oylarhyyyyy |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait evet benim imzamda yarışmaya dahil:) |
SAAT: 10:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.