![]() |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait anketimiz sonuçlanmıştır :):) verilen oylarla Esadullah kardeşimiz birinci olmuştur :) en güzel imza Esadullah üyemize ait demekki :):) kendisini tebrik ediyorum :):) birinciye rep verilecekti unutmayın :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] repler Esadullah kardeşimize hyyyyy herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait eee merak ettik kim peki? :) |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait Alıntı:
biraz sabır kardeşim :)) iletinin bitmesini beklemediniz anlaşılan :):) gerçi sizde haklısınız tam bitmeden yanlışlıkla cevapla yaptım sonra düzenledim iletiyi.şimdi birinciyi görebilirsiniz |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait hımmm güsel sevindim:) ollleyyy olleeyyyyy:) |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait tebrik ederim kardeşim...hyyyyyduygularınızıda alalım bir ara uğrarsanız(:repler yolda.... |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait Alıntı:
Bu Besmelenin bereketi olsa gerek, Umarızki bu imzayı gönlümüzede atarız bir gün kazıya kazıya hemde, Kardeşlerimizden de Allah razı olsun uygun görmüşler repler rüpler önemli değil bunu sizlerde biliyorsunuz aslında, biz acize dua etmeleri daha evla olur , vesselam veddua |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait Tebrikler... repler sanal alemin hediyesi olmadan olmaz:) |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait Tebrik ederim..Bence yerinde bir karar oldu.Hayırlı olsun.. |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait Hayırlı Olsun...Tebrik ederim:))))))))) |
Cevap: En güzel imza hangi üyeye ait tebrik ederim hayırlı olsun............. |
SAAT: 03:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.