![]() |
Bu fotoda ne anlatılıyor olabilir sizce? Mantıklı mantıksız aklınıza geleni yazın. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Resimde kadınların iş yükünü anlatıyor |
Rivayete göre, babasının annesi hakkında " karımın bi işi yok ev hanımıdır" demesi ve annesini ve mahallesindeki anneleri resmeden Hintli bir çocuğun resmiymiş. Bir çok ödül almış bu resimle. Bravoc* |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Dünyaya çok meyletmemek, çokta anlam yüklememek lazım... Bir bakmışsın mezar taşında bile adın yok... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ömür dediğin bir ezanla bir selamahcup000 Allah imandan ayirmasın.amn* |
|
Balık kuşa “sana aşık oldum “demiş . Kuşda “bizim dünyalarımız ayrı “demiş? |
Alıntı:
Sen imkansızsın sensizlik imkansız aşk imkansız. Bu imknasızlıkla ne deniz kuşa yurt ne gökyüzü balığa yurt olur. Sen gökyüzü ben deniz kavuşmak yok, fakat aşk sonsuz. Aşk illa yanyana gelmek, sarılmak yanında olmak deil aşk sınırları aşmadan sevebilmek demek.cicekver Fotoğrafa yorumlarımcicekver |
Alıntı:
Sınırlar belki de duygularımızı anlamlı yapan. Körü körüne kelebeğin kendini ateşe atması gibi balık aşkı için sudan çıksa ölecek. Kuş suya dalsa ölecek. Aşka aşık olmak... Paylaşırken hiç böyle düşünmemiştim Kartal etkisigülümseyen000 Su damlası ne der acabac* |
Kartal aşk insanı belli:) |
Alıntı:
Hikayesi güzel çok etkikeyici bu resmin. Bende çağrışımı bu oldu. cicekver Bende duygulu su damlası nın hisli yorumunu bekliyorumcicekver Alıntı:
|
Alıntı:
İki satır konuşabileceğimizi, Gülüşün ve hüznün kıvrımlarında Birlikte kaybolacağımız sahici güzelliğe Susamış durumdayız.. Suya yazdım adını , benden başka kimse görmesin der gibi ... Bakmak istediğimiz yerden bakmak istiyelim yeter ki ....yazmasıda kolay olur okumasıda... ......🍀 |
Alıntı:
Suya yazdım adını kimseler görmesin der gibi. Belki de kimseler görmesin bilmesin bu aşkı. Yorumunu merak ediyordum. Hisli gönüller bir başka bakar.yanıltmadın cicekver çok etkileyici çok duygulu bir foto bu. Hikayesini bilirsiniz belki bennyinede yazayım. Bir gün... Bir balık, bir kuşa aşık oluyor. Ölüyor aşkından. Kuş bu tabi, herkese her şeye tepeden bakıyor. Diyor ki balığa: "Bende seni severim sevmesine ama, yuvamız neresi olacak? Nerede yaşayacağız aşkımızı? Hava da suda? Ben suda yaşayamam aşkımızı" diyor. Balık da diyor ki: "Ben havada da karada da seni istiyorum... Ölüyorum aşkından" diyor. Çıkıyor sudan, Ah! Saniyesinde can veriyor aşkı için. Kaybedilen hayat, kazanan aşk! c*mahcup000 |
Hikayesini yeni öğrendim. Fotograf çok hoşuma gitti sizlerde güzel yorumladınizc* Bazen fotoğraflar yazılardan daha çok şey anlatıyor. Bu da öyle bir görsel. Sizin yorumlar hikayeden daha çok geçti bana.))) Kartal ve su damlası editim kuşun kanadında balığın sırtında neler gördünüz neler? Bakmakla görmek arasındaki ince çizgi efenimc*. Yüreğinize sağlık.c* Farklı yorumlayayım; sınırları, çizgileri anlatan bir görsel zannımca. Haddini, sınırlarını aşmayan herşey güzel ve yaşanılır. Ölçüsüz sınırsız herşey sevgi/aşk/sevda/kavuşmalar/ayrılık, eş, evlat, anne, baba, mal, mevki, mutluluk, sevinç, hüzün, keder vb adı her ne ise ya öldürür ya süründürür. Yaşatan duygu gözetilen sınırlar ve ölçü'dür. Ölçü imkansızı istemez, mümkün olanla yetinir, kör etmez, isyan ettirmez, sağlıklı bir mutluluk verir c* Sınırsız ve sonsuz duyguları cografya, dil, din, ırk, kültür, yer, gök, deniz ayrımı yapmadan, hizaya sokar. Anlamlı ve değerli kılar... |
Ve bundan da anlaşılıyo ki sevginin dili yok , Fotograf'ı var....💕 |
Sizce [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Emine hocam kim kime kıydı itiraf et aramızda kalacak söz :)))) yada çocuklar ketçap savası yaptı:))) |
Bi katliam sözkonusu gibi görünüyor değil mi? :) Ama yakından bakınca durum hiç öyle değil... "yaklaşmadan aslını göremezsin.'' :) Dışarıdan ön yargılı ile yaklaştığımız o kadar çok şey var ki. Uzaktan görmek daha kolay çünkü. Ama yakınına yaklaştıkça belki de yargıladığımız şeyde kendimizden bir parça hissedebiliriz.[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Güllerin ahenk ile dansı gibi geldi banada .. Iç açıcı , güzellik anlatıyo sanki .. Verdigi ferahlık huzur duygu yüklü .. Sanki şiir yazdırır gibi .. Dizelere kocaman bir sevda sığar gibi.. Aldığın nefes , verdiği huzur bir ömre bedel Aşk gibi... |
Alıntı:
|
Dexter filminden bir sahne sandım😶 hyrtt |
Alıntı:
|
Sanatçı çok kıvranmış. İlk etapta akla gelen kan izlerinin her yere bulaşması, düzensiz sıçramalarını gül hatta sarmaşık gül metaforuyla anlatmış.)) Yakından bak daha yakından ön yargını yen demiş. Su damlası önyargısız herşeye gül, sevgi, çiçek bahçesi nazarıyla bakıyor baksanac* Gülleri kumaşlara işleye işleye çözdü belkidec* |
Bu fotoya yorum koyabilir misiniz? Sizde bir çağrışım yaptımı? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
uçmayı öğrenen uçup gidiyor .yani yavrular zamanı gelince evi terkediyor. bu çağrışımı yaptı |
Kapılar vardır ,umuda açılır .. Biten özlemin habercisi gibi... Bazen de umudu olmayan ,kapı ardında bırakılan anne,baba hasreti gibi... Bazen de yolculuğa giden ,huzurun sonu gibi... Tıpkı baktığımız pencerenin güzelliği gibi açılsın tüm kapılarımız .. |
Sizler gibi yorum yapamam tabiki kapıda çizgiler kalem çizgiler uçuyor özgürlük gibi.kusolup uçmak gibi. Su damlası yine şahane döktürmüşün cicekver |
Çoğu anne baba özellikle babalar, çocukların boyları ne kadar uzadığını ölçmek, gelişimlerini görmek için, 3 ayda, 6 ayda bir mutlaka boylarını ölçer, her sene ne kadar uzamış ne kadar büyümüş kıyas yapar. Rus ressam Andrei Popov'un "Çocuk Büyütmek" adlı eseri.... Her çentik birgün o kapıdan kanatlanır uçar gider... |
Bizimde duvarda vardı. Annem temizlik yaparken silerdi babam bı daha isaretlerdi🥲 Ne güzel anlatmış. Demek onlardada var duvara boy ölçme gülümseyen000 |
Bu fotoğrafa bir isim koymak isteseniz adı ne olur? Yorumları alalım. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ben ne savaşlar gördüm hyrtt Savaşın soğuk yüzü Acıya şifa olamama İşgal edildik karşı durmaya gücüm yok. Ben yanlış yerde mi çiçek açtım. Bir çocuklar bir çiçeklerim vardı benim mahcup000 |
Duygu içinden duygu çıkardın etkileyici oldu editimc*:) Güzel yorumladın:sukran: |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Ölmüş ama gömmeyi unutmuşlar diyeceğim şu fotoğrafa sizin yorumunuz ne olur?:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İki resim arasındaki fark peki:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ocağına ateş düşmüş balmumu heykeli aplamgülümseyen000 nolmuş bu adama öldümükidrttt Iyyy sevimsiz beter olsun. Beter etti şu milleti memleketi. Kendide bitmiş |
Sireti suretine yansır sözünün vücüt bulmuş hali . Aklıma takılan Neden bu fotoyu yayınlama gereği duydular? Öldü ölüm döşeğinde vs söylentilerine karşılık vermek içinmi acaba? İyide bu foto ile tescillenmiş oldu söylentiler:) adm ağırrr şeker hastası kahvesi yanında çukulatası sizcede garip değilmi? Kendilerini çokmu akıllı sanıyor bunlar? Hişştt fetocular sizin bu dikktsizliğiniz yüzünden darbeyi yapamadınız:)))) beceriksizler şeyhimiz yıkılmadı ayakda fotosunu daha özenli beklerdim sizden :)) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu resime yorumunuz ne olurdu? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
çocuğuna kursağına simit bulamayıp çocuğuna gemicikler zinciri alanlara koyun sürüsü duası cy veya kafası ile emirilmuminin adaleti, vucudu ile halkını temsil ediyordur. |
Alıntı:
veya habil ile kabilin at avrat silah davası.iklima adlı kız için anlaşamadılar. |
Alıntı:
|
SAAT: 00:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.