![]() |
Bu Fotoğrafa Yorumunuz Ne Olurdu Medineweb ? Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sanatçı ,bu fotografta ne anlatmak istemiş? Yorumlarınızı bekliyorum.Kim nasıl değerlendiriyor acaba? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu yurun yorumacicekver |
Beyni ile kalbini susturuyor..belliki kalbine uymuş ve çok üzülmüş. |
:sukran:tesekkur. Evet güzel bir yorum. galip Başka ne gibi yorumlar alabiliriz |
Duyguları akıl ile terbiye etmek.Bunu da anlatmış olabilir. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu fotoğraf için yorumunuz ne olur acabaewet000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
bilgisayara bakıp bilgi öğrendiğini ve kendini güçlü sanan insanlara gerçekte bilgi öğrenmesi için kitap verildiğinde yabancı ve zararlı madde gibi kendilerini koruyorlar bilgisayarda özellikle sosyal paylaşım sitelerinde çok iyi bir anne çok iyi bir eş türkiyede olan kötü olaylara ah vah diyerek kahraman (gerçekte yapmazlar böyle bir şey) olunabilir yani yazı ile kahraman olunuyor resim çok şey anlatıyor bilgisayarın faydası çok ama iyi ve doğru kullanabilene |
Seninde dedigin gibi resim çok şey anlatıyor aslında Göknur.Benimde kafamda bissürü yorum vardı ama biseyi farkettim; Internetten,googleden asılsız astarsız her bilgiyi ,herseyi okuyan insanların dunyası... Bu sekilde olan insanlar hep aynilar, hayata bakışları hep aynı renkte.Hatta renksiz.. Ama kitap,insanın fikrini zihnini renklendirir.Sadece bir yere hapsetmez.Özgürleştirir. Ve kitap yerine, teknolojiyle her bilgiye sahib olduğunu, özgür oldugunu zannedenler, ekranin içine hapsolmus beyinleriyle kitabın gücünü, özgürlügünü anlamayamazlar...Kitabin gücünden korkarlar ve ezilmeye mahkumdurlar...Kitap her zaman galiptir...👍diye yorumluyorum SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
İlk fotografta cok anlamlı. Ah kalbim.ne cektim senden..Şimdi seni akılla terbiye etme zamanı der gibi....Kalple beraber dil de aklin terbiyesinden nasiplenmeli..Söz dile düşmeden beyin süzgecinden gecmeli...Duygularında beyin süzgecinden gećip kalbe yerlesmesi şart...Ama beyin bunu hatalardan sonra yapar hep..O yüzden kalp hata yapar,beyin isleri duzeltmeye çalisir..Kesin bir düzelme olacagini sanmam:) |
adamın kafası yok sıkıntı var. Başı gövdesinden ayrı bir bedenin yaptığını kestirmek bazen zaman gayret gerektirir. |
Ilk resim de nefis terbiyesi var 2 resimde kitaplardan kacan insanlar bi tur ellerindekine kole olmus insanlar :( |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yorumlarınızı alalım..Aşırı anlam içeriyor.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
her yer betonlaşmış ,çok insan var ama kuraklık gibi, çatlaklar oluşmuş bu da ne kadar kalabalık insanlar o kadar yalnız ,,ve her yer öyle dünya kupkuru bir yer haline geliyor maalesef,,,, binalar betonlaşma,bireyselleşme yaşamlar,gönüllerin uzaklığı,,,:-) |
Kentsel dönüşüm sonucu yeşil alan ve sularin hoyratça harcanmasinda varacağimiz yeri belirtmiş ressam |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Kabalalık içinde olmaniz ait oldugunuz yer demek degildir..Aidiyetin olmadigi her yerde tutsaklik vardir. yok olup gidecegini bilsende özgür olmak gibisi yoktur...Yalniz oldugunu bilsende mutlusundur... Çok guzel bir fotograf... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Köpekle bebek fotoğrafı hayvanlarların bebeklere olan sevgisinin belgesi olmuş..başeditimin paylaşdığı fotoda teknolojinin bizi esir aldiğı istesekde ondan ayrilamadiğımızı belirtmis..bu bağimlilikdan kurtulmak icin arkadslarimizla vakit gecirmeyi kitap okumayi deneyebiliriz.. |
maalesef ki bizler bende dahil akıllı telefonlar hayatımızın büyük bölümünü imha ediyor ve bizler Allah için ömrümüzü gereğinden fazla olması gerekenden fazla yaralanacağımız nimetleri zarar hale getiriyoruz,, yerinde gerçeğince kullananlardan oluruz inşallah,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu çizim size ne anlatiyor ? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
resmi çözmeye çalışıyorum ama çözemedim,,çözen buyursun gelsin,,,:-) |
İki ayri biranşda okuyan öğrencilerden biri çizmiş bunu.. |
İki ayrı yorum yapmak istiyorum..:) Birincisi ; Fitne ateşi yakanların adaletin karşısında aldıkları hak ceza İkincisi; Duygusal açıdan yaşadığımız olumsuzluklardan manevi olarak yaralanmamız. ( kalp acısını yansıtmış sanki ) (: |
Bravo nurşen hocam ikinci tahmini'niz doğru alkış000 bu çizimi tip fakultesinde okuyan bir ögrenci hukuk fakultesinde okuyan bir arkaşi trfindan kalp acisı yaşamiş ve acısını bu şekilde yansitmiş.. |
Cok güzel bir anlatım..Kalbin acı cektiği belli de..Tokmağa mana verememistim.. Adalet bekleyen Kırık bir kalp... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir cümleye yada bir sözcüğe sığdırılarakta ifade edilebilecek. . Ama üzerine bir kitap dolusu sözde söylenebilecek bir fotoğraf...Yorumunuz ne olurdu??? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sizce bu Resim neyi ifade ediyor? Bu resimden hissemize neler düşer sizce? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hocam konunuzu birleştirdim. Burdan Devam edebilirsiniz.. |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
2. Herkes birilerinin istediği gibi olmalı..Kafasını kaldırıp etrafınmda neler oluyor diye sormamalı sorgulamamalı...Bunun en güzel yolu ellerine oyalanacakları aletler verip, neye itiraz etmeli, neyi sevmeli,neyi savunmalı, neyi reddetmeli hepsi kafaları yontup biçimlendirinlerin verdiği kadar olmalı...Hepsi ellerindekinin içinde yazılı...Kimi Asmalı, kimi kesmeli, kimi Yüceltmeli.. 3.Arada kafasını kaldırıp neler oluyor ben bütün bunlara itiraz ediyorum diyenin kellesini isterük.))) |
Alıntı:
Okuyan kişi farklıdır...Kabuklarını kırıp, içeriği anlamaya odaklanır herzaman...Anlamaya, idrak etmeye, sorgulamaya yönelik bakış açısını yakalr. Yani herşey internette var deyip; kitaplardan kopanlar; cevizi kabuğundan ibaret sanır, kırmayada tenezzül etmez.c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dayım kestirmeden vermiş cevabı :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Refik Dayı alemsin gülümseyen000alkış000 Kafayı kırsanda kabuk kırılmıyor Refik dayı:)))) |
Okullarda öğretilmesi gereken ilk ders..... #EMPATİ# Olmalı.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. :((( [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Herkesi, herşeyi eleştirmwkten ne acımızî insanca yaşayabiliyoruz ne insanca tepki ortaya koyabiliyoruz. İnsanlık,vicdan,merhamet duygularımızı algıya kurban etmişiz. Bik Bik Bik bilmeyenin daha çok konuştuğu, konuştuğunun anlaşılmadığî ama ses getirdiği, sükse yaptığı gürültülü zamanlardayız... Ah ağızlarınîz, sosyal hesaplarınız sussa da vicdanlarınız konuşsa... Gördük ki ! Ateş yine ve her zaman düştüğü yeri yakıyor..Kuruyan vicdanlar, sosyal medyada gerekeni yaptılar, başka sınırlara(konulara) iltica ettiler... Fotoğraf çok şey anlatıyor. . Başımız sağolsun ölümüz çok... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Irkçılığı en güzel anlatan fotoğraflardan biri... Kimsenin kimseye üstünlüğü yok... Afiyetle efenim... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bizdeki din anlayışının en mükemmel sunumu. Sayfalarca kitap yazsak şu ağacın verdiği mesajı veremeyiz. 1. Gönül biraz 'cingıl bels'ister. 2. Yılbaşı kutlamalarına alternatif kutlamalar bulmak müslümanların atlatılmamış ergenliği adeta. 3. Mekke'nin Fethi deyip Hristiyan yortularinı din sosuna bulayıp servis edilmesi dünya ve ahiret zarar. 4. Bir sonraki versiyon hurma ağacı süslemw olabilirmi bilemem ama; Süslemede ve level atlamada büyük bir emek var. Yine şaşırdık Tebrikler!!!! Bizde bıktık her yılbaşı böylesi rezilikleri paylasmaktan. "Ama İçki yok domuz eti yok" deyip daha fazla gülünç duruma düşmeyin. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 17:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.