![]() |
MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Selamun aleyküm Arkadaslar MEDİNEWEB Sitesini Nereden Ögrendiniz? Nasil Ulastiniz... Ankete seçenek koymak istemiyorum... herkes bir cümle ile nasıl tanıştığını izah ederse daha güzel olur kanısındayım... ____________ Ben MEDİNEWEB ile ABDÜLMELİK sayesinde tanıştım... Abdülmelik in daveti üzerine geldim.. Allah senden ebeden ve daimen razı olsun ki bizlere böyle bir ortam sundun,bizleri burası ile, bu kardeşlerimiz ile tanıştırdın,kaynaştırdın..... |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Senin msnde nickindi bi bakim dedim ne var ne yok diye işte sonuç:) |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? aslında güzel bir anket olmuş kardeşim sağol var ol...... Allah nasip etti geldik.Aslında bende bilmiyorum ama medine hasreti olduğundan internette dolaşırken menideweb ile karşılaştım gerisini biliyorsun....Allah devamını getirmeyi nasip etsin inşaallah... Yalnız burada olmaktan çok gurur duyuyorum...emeği geçen tüm dostlarımdan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SELAMETLE... |
MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Bizim forumda kaybolan birisi vardı, onu arıyordum, hanaaaaa bi de baktımki burada :))), hamd olsun buldum ama gitmeyi hiç düşünmedim. Yönetimin sıcacık karşılaması herşeye değdi. 2. adresim oldunuz, sağolun... |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? ben de medineweb kardeşimizin tavsiyesi ile tanıştım.ilk zamanlar sadece okumakla yetiniyordum .(bunun keyfi bir başkadır)sonra yavaş yavaş yazmaya başladım. sonra da bir bakmışım editör olmuşum:)velhasıl şimdi burdayız güzel işler yapmaya çalışıyoruz.rabbim kimsenin emeklerini zayi etmesin inş. |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Sen söylemiştin senin sayende yani |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? vesile olanlardanda, kırmayap gelenlerdende, merak edip tıklayanlardanda [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razı olsun.... hepimiz hoş sefa, ii ki gelmişiz...amin... |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? bir gün hava kararmıştı etraf karanlıktı bende ufuk çizgisine doğru bakmaktaydım birden gökten bir katre damla damlad-ı haylaşmayı arayanlardan yağmurmuş meğer işte böylece medine muradına nail olduk bilmemki sizler bizim varlığımızdan mutlumusunuz bilesinizki biz sizlerin varlığıyla hoşnutuz |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? çok iyi tanıştık :=)) |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilmez miyim... kaç kere tanıştınız acaba [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? epey bi tanıştık :=)) sıdıka cadı sıdıka neden -tanış- :=)) tanıştığımıza memnun oldu ben.. |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? efendim o memnuniyetlik bize ait .. hoş gelmişsiniz inşAllah son nick -tanış- olarak [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? sonu yok ..sonunu düşünen tanış olamaz :=)) başkamıydı bu söz yaw ? |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? hepiniz hoş safa geldiniz...Allah hepinizden razı olsun. |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Biz de google den Mekke- kabeden canlı yayını araştırırken, Medine iklimi ile karşılandık.. Baktık ki ev sahipleri çok iyi ikram ediyorlar sık sık rahatsız edelim dedik......... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Bir gece sohbetteyim, doğudan bir telefon gelir sohbette iken , medineweb'e editör olurmusun diye , tarafıma iletilir sohbette olduğıum saygıdeger bir alim tarafından, hayyırrrrrrrrrrrrrrr 'ı basarım :)) Olmazzzzzzzzzz :))) Henüz kurulalı 1 ay olmamış, hemen hiç editör de yok, o sırada da Hizmetkar Kim kitabının forumunun müdürlüğü ve aynı zamanda dağıtım işleri ile çok meşgul durumdayım, kendi başımı bile kaşıyamıyordum ; haftada bir bazen iki kez radyo programları, tv. haber programları aracılığı ile kitabın tanıtımına gidiyor hizmetkar..Akşamları ise ben sohbetteyim, hizmetkarlarla sohbet grubu oluşturduk , süraatle gidiyoruz, Bu doğulu imam, ısrarla inatla ikna etmeye çalışıyor beni, eh saygıdeger hocamın da hatırı var, bi tanışalım dedim abdülmelik abiyle, konuştuk, tanıştık, anlaştık, hatta anlaşmalar bile yaptık :)) Tabii ben gölge editörüm o zamanlar başımı da kaşıyamıyorum kii.... Çok fazla ilgilenememekle beraber 3 ay izin istedim, Hizmetkar toparlandıktan sonra herşeyiyle ilgilenmeye söz verdim, gün geldi, devran döndü, zaman buldum yavaş yavaş , ve ben hala burdayım... Birileri dönek falan dese de, çekemeseler de, kıllll olsalar da, "HERKES KENDİ AYNASINA BAKAR" diyerek yola devam ediyorum, Abdülmelik abimle, Mim'e Aşık Nun'umla, Varidatı Sır Yani'mle, Deli ve Zeki Ferdi'yle, zaman'la,Klamaz'la, Ecrin'le,Ali'yle, İklimya'mla, ve adını satırlara sıgdıramayacağım gerçek muhabbetullah dostlarımla ; sarsılmaz inançlarla hem de ... 3-4 ayda 600'lere dayandık üye sayımızla, hamdolsun.. Bu güzellikleri yaşamamıza sebep olan rabbimize en içten dualarla, Elhamdüillahi ala külli haalll... |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? Tarih:11 kasım 2007.Eve internet bağladığım akşam annemle babam kabe'den cankı yayını izlemek isteyince google'den medineweb sitesine ulaştık.Çok ilginçtir o akşam hemen üye oldum.Normalde sanalda olsa iyice bakıp araştırmadan böyle eylemlere kalkışmazdım.Nasıp işte.Birkaç arkadaşa tavsiye ettim.Onlar da ziyaretçi olarak bizlerle oluyorlar.Emeği geçen tüm dostlardan Allah gani gani razı olsun... |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? yağmur çok duygulandım ya..çok mütevazisin.. çekemeselerde !! :=)) müsadenizle bi zuhaha diyebilirmiyim.. kuru fasulye de nimetten sanarmış derlerya (nimettir elbet) ama öyle derler işte... çok ısrar ettinizde geldi..hanfendi allamei cihan ya..bulunmaz hint kumaşıya !! ne zamandan beri çin malı bulunmaz nimet olmuş..kilo ile satıyolar !!! bilmem anlatabildimmi... kendini övme ..hem allahın rızası için deyip hemde başkalarının övmesini beklemekle çarçur etme rızayı... doğrular acıtır...acı ise tatlıdır.:=)) |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? sende gülme su kaynıyoken senide haşlamayım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? haşla haşla sonra da suyumu çıkar........ |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? haşlaman iyi olmaz senin külbastın iyi olun kanımca :=) yada kavurma...(kavurma deyince bi hoş oluyorum hadi affettim kavurmanın hatrına ) :=) neyse suyunu çıkarmayım seninde konununda :=)) |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? sen bilirsin üstad........ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? sende uyanıksın.. ben bilirim diyen zaten hep kaybetmiş..:=)) senbilirsin ha. eskiden taşı sıksak çıkarırdık su..ama şimdi ......:=))) |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? tanış imam,ya bi şey dikkatimi çekti.yağmurdan ne istiyorsunnn.sana cevap bile vermiyor.sen ise onu adım adım takip ediyorsun.nerede ciddiyet varsa vur ensesine.yapma ya yapmaaaaa..! imamsın biraz ciddiyet lütfennn.. imam ve zuhaha[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burada senin ciddi bir paylaşımını görmedim okumadım duymadım.varsa göster.zuhaha dışında.muhalefet dışında... bana kızma olurmu? biraz düşün istersen.. haksızmıyım..?? |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? yağmurdan bişey isteyen yok...sadece kendini bişey bellemsin ..yapmacık olmasın ,o kadar..yazdıklarıda ciddi değil .. kendisi cevap verebilir..bakın yorumunda sataşmış ona binaen yazmışım.. -- ciddiyetmi istiyorsunuz..yazdıklarımın hepsi ciddidr.. -- ferdi kardeş ..savaş ama boyun daha çok küçük...daha kılıcını bağlayamassın beline... tarafını iyi seç savaşacaksan ..hakkım derken hakka girme !!! oldumu. -- ali ,sen ciddi ne yazdın ? keserimi attırma planından başka !!! |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? yağmurla işim yok..ben kimseye cennet cehennem yeri vermedim ..aksine onlar vermeye kalkıyorlar amacım sadece dürüsrt olunsun .burda bi tevir orda bi tevir olunmasın.ne ise o olunsun..benbilirm olunmasın.. sanane !! bu söz hoş değil..bi alt paragrafında nehyi anil münkerden bahsetmişken üstteki söz çeliştirmiş ferdiciğim. ben nehyetmeye çalışıyorum münkeri !! yalakalık münkerdir söylediğini yapmamak münkerdir (ayetleri yazdım ) (hadiside) -- birde inceden sinyal vermeye kalkarken ..açıktan sellektör yapıyoruz görmemezlik etme oldumu canım kardeşim.. diğer başlıkta bi yorum vardı oku istersen ..unumuzu eledik diye..bu sadece evlilik olarak algılanmasın.. daha tarlaya tohum ekmediniz derken sadece evlilik değildi kastım...inceliği sen bul.. selametle... zarf atarken pulunu yapıştır da yerini bulsun oldumu ? |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilmiyordum bunu.... çok şaşırdm...:) iiki yazmışım sende iiki tıklamışsın... Allah razı olsun senden kardeşim... |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? selamun aleykum.internette dolaşırken bu siteye katıldım.Allah herkesten razı olsun.selametle. |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? aleykum selam.. hoş safa geldiniz.. |
Cvp: MEDİNEWEB Sitesi ile nasıl tanıştınız ?? bir arkadaşın sayesinde |
Medineweb'e nereden ulaştınız ben buraya bir ablam vesilesiyle üye oldum Allah ondan razı olsun:))) |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız kabeden canlı namaz diye yazdım google efendıye medineweb diye bir yer geldi.. amanın dedim ne guzel bir yer sonra tasavvuf bolumunde gereklı konular vardı, arastırma yaptım... derrkkkkeeeeennnnn bide baktım üye olmusum:) |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız ben yeğenime isim ararken kendimi burda buldum.... yeğenim askere gidecek daha burdayım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Alıntı:
|
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Başka bir forumda ecrin muhtar ile selamlaşmıştık. o yönlendirdi beni. |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Kevir editörüm bende senin gibi Ecrin sayesinde geldim.. bizde başka forum da görüşüyorduk o söylemişti bana ;)) |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız Maşallah ecrininde uğramadığı forum yokmuş.:)) bir seferinde bu konu üzerine onu çok kötü eleştirmiştim, hatta incinmişti. ama o olmasaydı medine ile tanışamazdık. Allah için ecrin değerli bir arkadaştır, çokda çalışkandır |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız SAYIN ÇOK KIYMETLİ ZAT-I MUHTEREM SİZİN TABİRİNİZLE ABDÜLMELİK KENDİSİNİ İSMİNİ BİLDİĞİM MUHSİN HOCAM TAVSİYE ETTİ.. ALLAH C.C. ONDAN RAZI OLSUN....(AMİN) |
Cvp: Medineweb'e nereden ulaştınız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] walla ben de kabeden canlı yayın diye girdim burası çıktı ben de dolaşayım bir ne var ne yok dedim çoooooooooooooooooooooooook beğendim allah sizden tekrar tekrar razı olsun[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 07:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.