![]() |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim necip fazıl kısakürek... |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim oyumu kullandım, fakat venim de kafama şurası takıldı: yunus emre beylikler dönemi sonlarında, osmanlının da kuruluş tarihlerinde yaşamış ve ve bizler çok kıymetli eserler bırakmış bir halk şairimizdir.o dönemde türkiye den bahsetmek tabi imkansız.başlıkla tezak bir durum bu. bence yunus emreler , mevlanalar, hoca ahmet yeseviler ayrı bir kategoridir.burada yer almaması gerektir kanaatimce... acizane. |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim yunus emre diyorum......... |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Kesinlikle ama kesinlikle Yunus Emre Hazretleri.. diğerleri ancak onun yaktığı aşk ateşi etrafında dönen pervanelerdir! |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim necip fazıl kısakürek,mehmet akif ersoy,yunus emre,dursun ali erzincanlı[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 tane olmaz mı?? |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Alıntı:
Onlar bnce Türkiye'de yaşamamış olsada Türkiye'ye mal olmuş şairlerdir..Türk dünyasının şairleridir.. Yolcuyum kardeşim Türk dünyasının diye değiştirebilirse o güzel olur ama.. Bence onlar Türkiyê'ye mal olmuş şairlerdir arık.. B da benim acizane düşüncem:)))) Yolcuyum kardeşim tekrar sağol başlık için.. Dua ile.. |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Gönül isterdiki birden fazla oy kullanalım.o zaman Mehmet Akif ERSOY u da eklerdim ama böyle bir tercih olmadığı için Necip Fasıl KISAKÜREK e oy verdim.. necip fazıl ünlü bir şair olduğu gibi birçok tiyatro eseride yazmıştır.duygularını çok güzel ve açık bir dille anlatıyor... |
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ...... |
SAAT: 09:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.