![]() |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Çok gözel bi başlık tatlım.. Ellene sağlık gardeşim:))) |
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Alıntı:
|
Cvp: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim ben necip fazılı işaretledim. yunus emrenin çok güzel şiirleri olmasına rağmen şairlikten çok mutasavvıflık kategorisinde değerlendirilmesi daha uygun olur diye düşünüyorum. |
Cevap: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim ben Necip Fazıl'ı işaretledim |
Cevap: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim Necip Fazıl Kısakürek Mehmet Akif Ersoy Yahya Kemal Beyatlı Sezai Karakoç Orhan Veli Kanık Uğur Arslan İbrahim Sadri Dursun Ali Erzincanlı Ali Şi'r Nevai Atilla İlhan Ümit Yaşar Oğuzcan Yılmaz Erdoğan Özdemir Asaf M. Fethullah Gülen Can Yücel Abdurrahim Karakoç Cahit Sıtkı Tarancı Yusuf Hayaloğlu Yunus Emre Namık Kemal Listede şair olmayan kimseler var. Şair olmak ile şiir okumak farklı olsa gerek. Listeye eklenmesi gerekenler: Arif Nihat Asya Cahit Zarifoğlu Nuri Pakdil Erdem Beyazıt |
Cevap: Sizce Türkiye'nin En Iyi şairi Kim fecr hocama katılıyorum..tercih meseleside olduğu için.verilen isimleri tercih edende çok olabiliyor haliyle..sizin için hangisic* |
SAAT: 09:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.