![]() |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Alıntı:
Çok güzel açıklanmış bir yazı bence tebrikler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Çok şey istiyonuz ya :( Bi tek şey istesek olmaz mı :) |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? tamam arın sen ne istiyorsan iste..engellemiyoruz:)uzunca isteyenler de var...:) Ali kardeş olsa annesi için pantolan giymeyen takva ehli bir bayan isterdi |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? İlim,iman,anlayış,ve idealler.. ayrıntıyı tuğrulbey güzel yazmış.. Alıntı:
|
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? ilim,iman güzelliği olsun inşAllah... |
Gözü toprak doyurur anca :))))))))))))))) |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Eyvaallah, Birisinin bir sözü vardı buralarda, eşrefi mahluk olamayan, eşşeki mahluk olmayı becermiş demektir diye yazmıştı bir üyeniz. Tam üstüne cuk oturur bu . Amelsiz ilim, ilimsiz amel olmaz ayrıca Dipnot düşeyim Kuran demez mi zaten , Onlar kitap yüklü eşşeklerdir diye !... |
evet haklısınız... Allah'ım hayırlı eş,hayırlı iş hayırlı aş,hayırlı ömür hayırlı ölüm versin inşAllah.. |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? arının kastettiği ilim zekeriya beyaz ilmi değil,eşeki mahluk ilmi hiç değil,o fizilal hastasıdır fizilal yani kuran gölgesinden ayrılmayanın , eşine vereceği tek şey huzur güven sadakat efendilik helal yaşamak ve yaşatmak... |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Arını destekliyorum zati..katılıyorum çünkü ilimi ben de başa yazdım ama sıfırlarımı az saymış daha altta sonsuz noktalarda vard Rabb'im ilmimizi/nizi arttırsın ... aamin... |
SAAT: 18:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.