![]() |
Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Yorumlarıda alalım arkadaşlar:) |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? en önemli şey sevgi saygı ve hayırlı evlat |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? ilim,iman,anlayış ve olmazsa olmaz tabiki idealler . ilim olursa para ve kariyer. iman olursa güven sadakat ve süreklilik. anlayış olursa sevgi, aşk ve değerler idealler olursa itibar ve dış güzellikler gelir. |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? İlim,iman,anlayış,ve sadakat, |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Alıntı:
Seninki biraz fazla kaçmış arkadaşım , dikkat ette bahçedeki son çiçege kalma :) |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? İlim sahibi olsun yeter İlim sahibi olmayandan, ne güzellik, ne anlayış, ne ince düşünüş, Ne aşk, ne şevk , ne de heyecan bulamazsınız !.. İlimsizden sadakatte bekleyemezsiniz, Zaten ilimsizin O'ndan korkusu da pek yoktur, Olmazsa olmazım belli yani... Gerisi olmasa da olur Fertleri okumayan ‘kitapsız’ toplumlar için bütün umutlar boştur; ta ki insanların elleri ‘kitaplı’ oluncaya dek!" |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? ilim.... sabır... sadakat... anlayış........ uyum... . . . . |
Cisminatik, bak diyim ben sana ilim olmazsa diğerlerinin tamamı sıfırdır İlim olacak önce Sonra gerisi değer kazanacak , şöyle ki : İlim : 1 Sabır : 0 Sadakat : 0 Anlayış : 0 Uyum : 0 -------------------- Toplam : 10000 Baştaki ilim'i yani 1'i Yoket : Geriye ne kalır ? 0000 Eeee ? :=) |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? başaonu eklememim sebebi nedir sizce sıra ile yazdım...saygılar.. |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? tabi, gönül neler ister..çoğu arkadaş belirtmiş. güven, sadakat, sabır, ilim, anlayış... cesaret, kendini bilmek, dik durmak, güzel ahlak, dindarlık, hoşgörü, sadakat, karşındaki insana değer verme , önemseme... uzar da uzar:) |
Çok güzel açıklanmış bir yazı bence tebrikler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Çok şey istiyonuz ya :( Bi tek şey istesek olmaz mı :) |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? tamam arın sen ne istiyorsan iste..engellemiyoruz:)uzunca isteyenler de var...:) Ali kardeş olsa annesi için pantolan giymeyen takva ehli bir bayan isterdi |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? İlim,iman,anlayış,ve idealler.. ayrıntıyı tuğrulbey güzel yazmış.. Alıntı:
|
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? ilim,iman güzelliği olsun inşAllah... |
Gözü toprak doyurur anca :))))))))))))))) |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Eyvaallah, Birisinin bir sözü vardı buralarda, eşrefi mahluk olamayan, eşşeki mahluk olmayı becermiş demektir diye yazmıştı bir üyeniz. Tam üstüne cuk oturur bu . Amelsiz ilim, ilimsiz amel olmaz ayrıca Dipnot düşeyim Kuran demez mi zaten , Onlar kitap yüklü eşşeklerdir diye !... |
evet haklısınız... Allah'ım hayırlı eş,hayırlı iş hayırlı aş,hayırlı ömür hayırlı ölüm versin inşAllah.. |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? arının kastettiği ilim zekeriya beyaz ilmi değil,eşeki mahluk ilmi hiç değil,o fizilal hastasıdır fizilal yani kuran gölgesinden ayrılmayanın , eşine vereceği tek şey huzur güven sadakat efendilik helal yaşamak ve yaşatmak... |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Arını destekliyorum zati..katılıyorum çünkü ilimi ben de başa yazdım ama sıfırlarımı az saymış daha altta sonsuz noktalarda vard Rabb'im ilmimizi/nizi arttırsın ... aamin... |
:) Yüz rep vereceğim ama imkanım yok , imkan sağlarsanız üstad |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? rep sizin olsun bana dua yeter.. |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? [quote=Abdulmelik] rep sizin olsun bana dua yeter Anlaştık |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Evlilik bir oyundur, olmazsada olur. İsa (a.s), Yahya (a.s) gibi peygamberler ve Taberi, Nevevi, İbni Teymiye, Seyyid kutup, Said nursi, Bişri hafi, Beyazidi bistami, Rabiatüladeviyye, Ebülhuseyin nuri, Tantavi, Beşir İbn Haris……vs vs vs hiç evlenmediler. Bu ankete uygun bir cevap olmadı belki ama, olsun benim cevabım bu. |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Bana göre önce iman sonra hepsi |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? çok mutevazice bir istekmiş muhtar.. |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? En muhim olan ilimdir.İlim olduktan sonra gerisi gelir.Lakin ilimsiz bir insanın dinini yaşayamacağı yaşasada islam çerçevesi içerisnde hassas davranamaz ve mutlaka bir şeylerde taviz verir.Bu da onu günaha sürükler günahta onu helaka sürükler. Sonuç olarak efendimiz s.a.v "Size ahiret işlerinde yardımcı olacak bir kadınla evlenin."buyurur. ve yine "Dört şey için kadını nikahlayın güzelliği,malı,soyu ve dini için.Siz dininde iyi olan için evlenin zira bu daha hayırlıdır. Mutlu bir evlilik için iman gerek, iman için ilim gerek, ilim için sabır gerek,sabır için takva gerek,takva içinde sadakat gerek.Bunlar olduktan sonra daha başka söze ne gerek. Rabbim c.c bütün müslümanlara dünya ve ahiret işlerinde bir birlerine yardımcı olacak bir eş nasip etsin inşaALLAH. |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? ecrın ne güzel demiş Bana göre önce iman sonra hepsi ee abdulmelik ağabey Allah teala herşeye kadirdir. |
Ne yapayım hocam muhtar olunca böyle oluyor:)) |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? uzakta bir köy var "kalpler bir olduğunda yuva da huzur olduğunda "o köy bizim köyümüzdür. köydeki kalplerin birliğine düşman olan kelpler in çırtlak sesleri, sadece romantik bir muştudur |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Yaw ne güzel demiş:) neyse... :( |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Güven,sadakat,süreklilik İlim,iman,anlayış,ve idealler inşAllah.... |
delidir ne derse yeridir..takma kafana fazilet ..üstü çizik olması bunun deli olmasının dellili |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? slm arkadaşlar evlilikde sevgi sadakat fln demicem çünki bunlar olmasa evlilik çöküntüde demek benim tek istedğim anlayış karşılılklı anlayış olursa süper bi evlilik olur anlayış tek trflı olunca bi zmn sona anlayış gösteren eşde anlayışsız bir hale geliyo |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? ilim iman anlayış idealler olursa geriye kalanın hepsi gelir zaten dış güzellik önemli degil çirkin insan yoktur zaten Rabbim herkeze ayrı güzellik vermiştir önemli olan iç güzelligi yüzüne vursun |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? gönül hepsi olsu işter ama ALLAH herkese hayırlısını versin |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Katılıp yorum yapanlara teşekkürler.... |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Güzel ahlak sahibi bir insanda;güzel vasıflar olur.İki tarafında ahlakı güzelse sorun olmaz.. |
Cvp: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Allah ahlakı güzel insanlarla karşılaşmayı nasip etsin....Güncel buarada:) |
RE: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? her güzelliğin başı muhabbetten geçer... |
SAAT: 18:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.