![]() |
RE: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? bende çogunluk gibi İlim,iman,anlayış,ve idealler diyorum :) |
RE: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? 04-09-2008'de açmışım başlığı hala düşüncem aynı mümkünse hepsi gülümseyen000 |
RE: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Ecrin bu devirde hepsi birarada yok herhalde 3ü birarada olursa ne mutlu gülümseyen000 |
RE: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? haklısın bu zamanda birini bile tuttursak ne mutlu :) |
RE: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? İlk 3 seçenekte önemli ama İlim,iman,anlayış,ve idealler daha önemli geçenlerde bir kardeşimizle tanıştım evlenmeden önce değer vermediği evlendikten sonra farkına vardığı ama geç olduğu kanısına varan sıkıntılı bir kardeşimiz evlenirken sorulması araştırılması gerek kaderde ne varsa amenna ama öncesindede pasif olmamak gerek bu seçeneklere saygı ve sevgiyide eklemek isterim temeli pekiştirmek güzel olur :) yüreğine sağlık can... |
RE: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? mümkünse hepsi:) |
RE: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? iman ve huzur olsun gerisi gelir çay-kahve000 |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? güncelllll arkadşlar:) |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Diyanetin bana verdiği "saldırı hakkını" istiyorum :P |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? hala tercihimi hepsinden yana kullanıyorum (kahve içen smiley) |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? çok şey istemiyorsun eminim. ebı zer gibi :) |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? ebuzerr çok şey istemiş hocam, şunun şurasında ne istedik ki çay-kahve000 (smileyi buldum) |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? s.a hepsi önemli ama benim fikrim saygı ve sevgi olmayınca düşünceli000ilimde, imanda eş için askıda kalır... |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? ben "güven, sadakat, süreklilik" olarak oy verdim |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? 3 S yani sussun sabretsin sakin olsun Ağzı-Açık000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? tabiki ilim iman bence herşeyden önce kuvvetli bir iman |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? para hariç hepsi olsa güzel olur |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Alıntı:
düşünceye bak salavat getir :) Koçum sen ya bekarsın yada dayak yememişsin.ne ile geçineceksin.karıya nasıl bakacaksın.paran yoksa kadın saçlarını yollar babasının evine gider sende sap gibi bakarsın. bekara karı boşamak kolay derler.bende ekleyeyim ki bekar için atmasyon kolay :) |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? barış kardeşin yorumunu çok dikkatli düşünmemiz lazım çünkü bu zamanda inanın herşey para olmuş halimiz paraysa |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? Allahın yardımı ve evlilikte ne olmasını ve ne olmamasını istiyorsak,o isteğimizdeki ortağımızın eşimizin yanı başımızda desteğini görmek yeterli olacaktır.. en basitinden,bazen yemek yapmada dahil,bazen tek başınıza yemek yapmaktan dahi aciz olabirsiniz... |
Cevap: Evliliğinizde olmasını istediğiniz en önemli şey hangisidir? "ya rabbim gözümüzün ve gönlümüzün aydınlığı olacak eşler ve nesiller nasip et.Bizi muttakilere örnek ve önder kıl..."amiiiiiiiiiin.ayet gayet açık biz isteyelim bütün güzellikler olur.mahcup000 (: |
Hepsini isteyenler nerdeleeerrr. Gelip aydinlatsinlar bizi Varmıymiş gercekten hepsi birarada. Bunlara önem verenler beyaz atlara binip gittiler herhalde. bize kalanlar yutobe ve instagram soruyorm20 |
>>>>tüm yorumları okudum. Listeyi uzatan uzatana. Afaki ahlaki insani dini her türlü talep var listelerde. Alim(e) olsun zengin olsun abid(e) olsun ahlaklı olsun olsun olsun olsunlar uzar gider. Hepsine eyvallah. da; >>>>kafa dengi yaş dengi eğitim dengi bakış dengi renk ve zevk dengi eşlerin uyumu için şarttır. listeyi istediğiniz kadar uzatın >>>denklik<<<< yoksa listeniz ve hayatınız çöpe gider. >>>>siz siz olun denklik konusunda sakın fedakarlık yapmayın. ileride Düzelir(im) olur(um) ile avunmayın. Kartaldan güvercin olmaz. Serçeden de şahin olmaz. Mizaç neyse odur değişmez. Zorlasan da değiş(e)mezz. |
SAAT: 21:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.