|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 10 Eylül 2007 (16:38), Konuya Son Cevap : 31 Temmuz 2012 (12:42). Konuya 28 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:11 | 
|    

Beni kalabalıklardan uzak bir yere gömsünler isterim     Mezarın üstünede bir şey yazmasınlar 
				__________________   Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir.  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:12 | 
|       Durumu:   Medine No :  176   Üyelik T.:
15 Eylül 2007   |      zor bir soru    "dünya geldin gectin geriye bir avuc toprak bıraktın buydu sonun bırak yalanı dolanı dön Rahmana Akibet yerindir burası senin"  |  
      |  
|    |  Mesaj No:13 | 
|       Durumu:   Medine No :  2004   Üyelik T.:
25 Mayıs 2008   |     

ben öldüğüm için geriye kalanlar ne yazarsa şansıma o çıkar.. bir fatiha yazsa yeter...       
				__________________   Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur.  |  
      |  
|    |  Mesaj No:15 | 
|       Durumu:   Medine No :  5446   Üyelik T.:
30 Kasım 2008   |     

Kaderde ne varsa o olur etme merak.    Uyma nefsine hakkın emrine bırak. Altından ağacın olsa zümrütten yaprak. Sonucda seninde gözünü doyurur bir AVUC TOPRAK..  |  
      |  
|    |  Mesaj No:16 | 
|    

mezar taşı dışardakiler için önemli olur vasiyet edemem şu yazılsın diye dışardakiler ne düşünüyosa yazdırırlar heralde benim için önemli olan taş yazsısı değil de amel defteridir.......
      |  |
      |  
|    |  Mesaj No:17 | 
|       Durumu:    Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |      Ne Acı Bakarsın Bana     Bugün Yabancı Mı Geldim Sana Bugün Bana Yarın Sana Bir Fatiha Okusana.... Düşüncesi bile zor   ibret almak lazım.... 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  
|    |  Mesaj No:18 | 
|       Durumu:   Medine No :  2352   Üyelik T.:
22Haziran 2008   |     

Allah'ın huzuruna çıkacak yüzüm varmı sizde yaşıyor iken sorgulayın iş işten geçmeden...
      |  
      |  
|    |  Mesaj No:19 | 
|       Durumu:   Medine No :  10660   Üyelik T.:
15 Eylül 2009   |     

hastayum tedüm inanmadunuz,    hastayum tedüm inanmadunuz, hastayum tedüm inanmadunuz, peçi şimdi ne oldi ![]() (KARADENİZLİ TEMELİN MEZAR TAŞINDAN)  |  
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |