![]()  |  

Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin?  "Dikkαt et hαcı αyαğımα bαsıyosun"   |  

Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin?  hayatı yaşaman öldü   |  

Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin?  "Ey yoldan geçenler ...  Yakında görüşürüz" (gülümseyen000) Şaka bi yana da; " Benimde aklımın ucundan geçmezdi ,ansızın öleceğim" yazdırırdım..  |  

Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin?  önemli değil zaten ölmüşümdür iş işten geçmiştir yazsam ne fayda   |  

Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin?  tahir ül mevlevi hzlerinin   Eli boş gidilmez gidilen yere Boş gelmedim ya Râb ben suç getirdim. Dağlar çekemezken o ağır yükü İki kat sırtımla çok güç getirdim. Tahirü’l Mevlevî’nin mezartaşı yazısı ALLAH DOSTU BÖYLE YAZARSA  |  

Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin?  Evine Hoşgeldin   die yazmalarını vasiyet ederdim :) |  

Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin?  onca sevenim vardı dünyada   yapayalnız bıraktılar beni burada  |  

Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin?  sadece...  duaya ihtiyacim var diye yazdirmak isterdim.  |  

Cevap: mezar taşına ne yazmak isterdin?  diriler ölülerin gözlerini kapatıyor,ama ölüler dirilerin gözlerini açamıyor...  okuyacağınız kuranın ne dediğini anlıyor ve öylede yaşıyor musunuz...yoksa ne okuduğunuzu anlamayacak kadar zavallımısınız...  |  
| SAAT: 15:40 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.