|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 21 Eylül 2007 (02:23), Konuya Son Cevap : 20 Şubat 2018 (13:18). Konuya 30 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Eylül 2007, 02:23 | Mesaj No:1 |
Anket ____Çok şükür çünkü.../medineweb Anket ____Çok şükür çünkü.../medineweb Bu başlığı kendimizi şanslı gördüğümüz ve şükretmemiz gereken durumları düşünüp dile getirmemiz düşüncesiyle açtım... Farkında bile olmadığımız nice nimetlerle çevrili iken şükrümüzü yerine getiremiyoruz maalesef... Ben başlayayım; ilk başta hemen aklıma gelen: çok şükür çünkü şükredebiliyorum evet medineliler çok şükür ÇÜNKÜ....
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2870 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3610 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3255 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7653 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7150 | 02 Ekim 2012 21:16 |
21 Eylül 2007, 10:44 | Mesaj No:3 |
Cvp: Anket ____Çok şükür çünkü... ;rahmetinden umud kesilmeyen bir ayın içindeyim. ;her hali ile elhamdülillahi ala küllin hal diyen bir peygamberin(s.a.v) ümmetiyim. ;sağlıklıyım. ;ailem var ;medinewebtwyim. ;benim hala ve hep umudum var.. | |
21 Eylül 2007, 13:44 | Mesaj No:4 |
re: Anket ____Çok şükür çünkü.../medineweb
çok şükür... nefesi alabiliyoruz, sonrada verebiliyoruz. çok şükür... sağlığım sıhhatim yerinde. çok şükür... içinde güven içinde yaşadığım bir ailem var ve çok şükür ki, müslüman olarak dünyaya geldim ve Allah bizi islam fıtratı üzerine yarattı.
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
21 Eylül 2007, 15:22 | Mesaj No:5 |
Cvp: Anket ____Çok şükür çünkü... çünkü mü ;gören gözlerim ;duyan kulaklarım ;yürüyebilen ayaklarım ;düşünebilen bir beynim ;tat alabilen bir dilim ;koku alabilen bir burnum ;yazabilen bi elim ve parmaklarım ;sevdiğim ,habibim,resulum PEYGAMBERİM HZ.MUHAMMMED MUSTAFA (SAV)mim var, ;bunları hepsini yazmamı bana bakşeden bir YARADAN'ım var Ya Rabbim o kadar nimet vemişsin ki saymakla hiç bir zaman bitiremeyceğimiz bir dünya vermişsiniz biz ümmeti müslümanlara verdiğin nimetlerin kadrini ve kıymetini bilmek umuduyla sana ve resulune binlerce ve sonsuzlarca salat selam olsun..(amin) | |
22 Eylül 2007, 02:28 | Mesaj No:6 |
bir demin o an hazzında resulümüzün ruhaniyetinin kılavuzluğunda secde edenlerden olduğumuzun bilincindeyiz fıtraten islam bir anne ve babanın sülbündeniz eşrefi mahlukuz halifetül ulayız el hamide hamdedebilen bir dilimiz var henüz tevbe kapımız bize ve gönlümüze açık rahmetini umduğumuz ve kapısını günde kırk kez tıkladığımız bir halıkımız var selatu selamın dillendirilişini tesbihçe gayret etmek şanımızdan kılınmış beşeriyete kapı olmakla kalmamış birde baba olmuşuz sevdiklerimize ve ümmeti muhammede gıyaben dua edebiliyoruz bir güzel rahmet ayının içinde ve medine canibinde bu güzel terennümleri yad eyliyoruz elhamdulillahi ala külli haaal. | |
22 Eylül 2007, 02:40 | Mesaj No:7 |
henüz tevbe kapımız bize ve gönlümüze açık amenna. rahmetini umdığumuz ve kapısını günde kırk kez tıkladığımız bir halıkımız var vesselam. Allah razı olsun.. yazan hikmet.. biraz ağır bir dil ama anladım sanırım hocam bazen kelimelerle girilmeseda gönüle,bir bakmışsın her şey ayan beyan oluyor..yani satırları seviyorsun..biliyorsun ki anlatılan güzel bir şey..bazen anlaşılmasada hitap , bir satır arlığında yakalıya biliyosun denilmek istenileni.. inşaalah.. | |
23 Eylül 2007, 01:07 | Mesaj No:8 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Anket ____Çok şükür çünkü...
çok şükür çünkü şükredebiliyorum ,şükür için acizde olsam.
|
25 Eylül 2007, 07:04 | Mesaj No:9 |
elhamdulillahi ala külli haal kul olduğumu farkettim çok şükür akil bir gönül ve gayretim var çok şükür namaz ve kulluk gönlümde, vicdanımla uyumluki ihlasla gayret edebiliyorum çok şükür hatta bunu diyebilmek bile ne büyük nimet çok şükür allah cc. nun emirlerine itaat edebiliyorum yap dediklerini yabiliyorum çok şükür duygularımı görmezlikten gelmiyorum,çok şükür.. verdiği merhametini yüreğimde hissedebilmek bile ne büyük şevk çok şükür basiret ve feraset duygularımla hem ahireti hemde bu alemi görebildim çok şükür dualarımda Allah duyguları körelmişlere yol göstersin diyebiliyorum çok şükür bunları kompozisyon eyliyen bir gönlüm var çok şükür ve bunları kelam la sıfatlıyan bir elim var eylemim var çok şükür her şeyden öte bir yerde takılıp kalmıoyorum çok şükür hatta bir kısım evham ve vesveseye aldırmıyorum çok şükür rabbimin verdiklerine tevekkül ediyorum çok şükür kim ne derse desin bir mümin olarak mütevekkilim çok şükür insan olduğum içün herkeze saygılıyım çok şükür bu yüzden deönce saygı görmekteyim çok şükür daimada yerine göre hak edene göstermekteyim çok şükür bu yüzden sivil bir karektere sahibim çok şükür ne gönlümü kiraladım birilerine nede birilerinin gölgesi olmadım çok şükür sevdiysem ve saydıysam bi okadarda değer verdiysem hep allah içün çok şükür gönlümü gözümü dilimi ve bedenimi kimseye kiralamadım çok şükür bu yüzden şuculuk ve buculuk benim ünvanım değil çok şükür insanları küçülüpte eleştirip yargılamıyorum çok şükür muarızlarımı kırıp inciterek insan gözünde küçültüp kendimi yüceltmiyorum çok şükür hiç bir zaman köprüyü geçmek için ayıya dayı demedim çok şükür ve halen yaşadığım bu elli altı yılıma geçmişime bakarak üzülmüyorum çok şükür cemalettin isfehaninin ahfadından olmakbile nebüyük nimet çok şükür dedemin bana verdiği bu güzel isimle muhammedi bir ahlaka erdim çok şükür onüç yaşımda islam tarihini okudum ve efendimizin hayatına şahit oldum çok şükür ehli beyti inceledim,tanıdım ve sevdim çok şükür hep asrı saadetin şimdiki haline göre idrak edip yaşamaya çalıştım çok şükür bu yüzden islamın değerlerine saygın bir evlilik yaptım çok şükür rabbimin verdiği emanetleri sorumlu bir baba olarak yetiştirdim çok şükür evlatlarımı insanca ve islamca bir gayretle ilme yönelttim çok şükür bu gayretimin semeresinide rabbim halen sunmakta çok şükür ey medine webli doslarım düşünün medine ile ünlenmişiz çok şüküüüüür cafer tayyar kendir 25 eylül 2007 sahur demleri bursa | |
25 Eylül 2007, 10:18 | Mesaj No:10 |
ne gönlümü kiraladım birilerine nede birilerinin gölgesi olmadım çok şükür sevdiysem ve saydıysam bi okadarda değer verdiysem hep allah içün çok şükür gönlümü gözümü dilimi ve bedenimi kimseye kiralamadım çok şükür bu yüzden şuculuk ve buculuk benim ünvanım değil çok şükür ............ hep asrı saadetin şimdiki haline göre idrak edip yaşamaya çalıştım çok şükür bu yüzden islamın değerlerine saygın bir evlilik yaptım çok şükür rabbimin verdiği emanetleri sorumlu bir baba olarak yetiştirdim çok şükür evlatlarımı insanca ve islamca bir gayretle ilme yönelttim çok şükür bu gayretimin semeresinide rabbim halen sunmakta çok şükür ey medine webli doslarım düşünün medine ile ünlenmişiz çok şüküüüüür elhamdülillah.. bol şükürlü bu şiirde hayatınız ne güzel yansımış..maşallah.şükrünüz daim olsun inşaallah. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |