![]() |
erkekler ev işi yapmalımı? erkeklerin yaptigi isi begenecek bir bayan var midir bilmiyorum burda ogrenicez |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? erkekler iş yapsa ben beğenirim... erkeklerin bazıları gerçekten titiz iş yapıyorlar... hele yemek süper oluyor... ama her zaman değil.. ama hasta iken çok yorgunken yardım etseler fena olmaz... ama kadınlar elinin hamuruyla erkek işine karışmasa iyi olur tabi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? bak buna katılıyorum hasta iken yapsalar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? erkekler her işi yapmaz ama en azından kadınlara ufak tefek işlerde yardım edebilir... Kaldıki fazla bulaşmaları mutfak eşyaları için iyi olmaz :=)))) |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? ferdi kaç tanesiyle kardeşim????? zordur onlarla geçinmek.. elleri çabuk mu bari???? |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? SENIN ICIN ZOR OLMASA GEREK FERDI TEK BASINA YASAINCA MUTLAKA YAPILYOR BU SORU BIRAZ ESKI DEVIRLERDE KALDI GIBI CUNKU HERKES ARTIK YALNIIZ YASAMAYA BASLADI VE HER IS ELLERINDEN GELMEYE BASLADI |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? soru çok farklı ama armagan.... aynı evde yaşayan iki çiftten bahsediliyor hani yemegi hasta olunca eş yapmalımı hanım gezmeye gidince erkekten sonra gelirsen erkekmi yapmalı ferdi yapar o kesinnn [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? armağan sizin de capslaock açık kalmış sanırm............. |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? BENIM ICIM RAHAT YA BELKIDE ONDARDIR ALLAHA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN HASTA OLMASAM BILE YEMEK YAPAR BEN BULASIKLARIU MAKINEYE DIZERIM O EV SÜPÜRÜR BEN CAMLARI SILERIM O TOZ ALIR AY BEN GERCEKTEN COK SANSLIYMISIM |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? ozaman bana dua et [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? Alıntı:
Ferdi anladık herhal...ordan bakınca şapşal mı gözüküom.. neyse ,işin şakası... bayanların fıtratı ayrı erkeklerin ayrı... yapılması gereken işler de ayrı... ama gereken biraz saygı;)[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim babam çok güzel yemek yapar annemde yapar ama hangisi müsaitse o yapar bence erkeklerde istrese harikalar yaratabiliyorlar |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim babam çok güzel yemek yapar annemde yapar ama hangisi müsaitse o yapar bence erkeklerde istrese harika yemekler yapabiliyorlar |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] tamamen katılıyıorum herşey otomatık birde utanmadan eşlerden yardım beklıyoruz değilmi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? ama ya ütü de otomatik olsun...sonra çamaşır serme ve katlamada otomatik olsun;) |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? [B]erkekler şükretsin herşey otomatik oldu.. ya olmasaydı.. kadınlar müşterek diye bütün işleri erkeklere yaptırırdı..[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? Erkekler her işi değil ama bazı işleri harika yapar BASKI yapmadıgınız sürece.. İşte size örnek :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu arakadaş gündüz Yönetici, Gece Blog yazarı.. Kadınlara taş çatlatan yemekler yapıyor Benden söylemesi :=) |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? .. . . :) hçbirşey yapmıyorsa dağıtmasın en büyük lutuf olsa gerek :)) |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? aslına bakılırsa hayat müşterek yani zor zamanlarda isterim yemegimizi yapsın ortalıgı toparlasın .normalide budur zaten yapması gerekiyor ama işte aması var bazen gurur yapıyorlar :)) |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? hayat müşterektir, kadın da erkek te her işi yapmalıdır. bi de şu durum var, yarın bi gün eşin hastalanır, bi şey olur o zaman yapılabilir...ne alaka... bence illa bişeylerin olmasına gerek yok.bu yolda beraber yürünüyorsa yeri gelir ,erkek halıları bile silmeli veya bir hanım evinin tuğlasını dikebilmeli... yıkamıyoruz bazı şeyleri.. |
Cvp: erkekler ev işi yapmalımı? mutfaktan uzak dursun... özel bildiği yemek warsa buyursun...:) hayat müşterektir temizlikte buyursun... ama ben hastalık dışında günlük yapılan işleri yapmasını istemem, hani derler la kılıbık işte öyle birini istemem.. |
RE: erkekler ev işi yapmalımı? erkekler , kadınların her istediğini yapmalı.. buna neden kimse oy vermemiş anlamadım:) |
RE: erkekler ev işi yapmalımı? Resullah (S.A.V )Hamur Yoğururmuş :) |
RE: erkekler ev işi yapmalımı? Esracık erkeklere bunu anlatmak zor:) en iyisi kriterlere koymak gerek Ev işi yapmasını bilenleri dünya evine alırım diyesfhfgshsfhsgh |
RE: erkekler ev işi yapmalımı? Alıntı:
Erkek erkekliğini, kadın, kadınlığını bilecek. Kaldı ki, hiç bir kadın erkeğinin , kendisinin her isteğini yapmasını ONAYLAYAMAZ , saygısı azalır, umursamaz, kendisini yeterince güvencede hissetmez ve zaman içinde bu hal ailevi sorunları arttırır... Zaten kadın kişiliği, ister istemez bu türden bir bağımlılığa karşı hoşnutsuzluk duymaya meyillidir. Bakmayın çok şey isteriz, ama istediklerimiz yerine getirildikçe ''gözümüzü toprak doyurur'' noktasına yol almaya başlarız :) |
RE: erkekler ev işi yapmalımı? Ben tersini söylüyorum:) Resullah hamur yoğururdu dediğimde, sahiden mii , ispattt et söz gidip yoğuracağım diyeni almalı:) Ya da... Mesela.. Ayettir : Öfkelerini yutarlar... Sabrederler... Allah da onları sever.. Mealine gelen ayeti duydugunda, ayeti anında uygulamaya koyacak zamane erkeklerini bulmak zordur.. Bulduğunuzda da kaçırırsanız yazık olur :) |
RE: erkekler ev işi yapmalımı? son kararım kesinlikle yapmalı :) |
Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? aramıza yeni katılan arkadslara soralım bakalım ERKEKLER EV İŞİ YAPMALIMI :) |
Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? Walla benim babamın elinden her iş gelirdi ; saçımızı tarar , kahvaltımızı hazırlar ,söküklerimizi bile dikerdi, her konuda anneme yardımcı olur, hatta seve seve yapardı bütün bu işleri :)..(kulakları çınlasın ) hep babam gibi bir eşle evlenmek isterdim .. Bence erkeklerde ev işi yapmalı; en azından ihtiyaç olduğunda çokk iyi olur.. Gerçi bazı erkeklerin eline hiç yakışmaz ama.. hayır sadece kendi döküntülerini bile toplasalar; inanın çokk büyük faydaları olacak... kanısındayım.. |
Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? `Bir kavmin efendisi ona hizmet edendir` buyuran Efendimiz (sav), âlemlere rahmet olarak gönderildiği gibi, eşleri için de bir rahmet vesilesiydi. Müminlerin annesi, Hz. Aişe validemiz, Efendimizi bizlere anlatırken; `Evinde elbisesini diken, ayakkabısını yamayan, keçileri sağan, kendi işlerini kendisi gören` bir peygamber olarak tanıtmaktadır. Böyle bir peygamberin ümmetiysek aksi hareket etmemiz tabiki de hoş olmaz. |
Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? Alıntı:
|
Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? bence dagıtmasınlar yeter toplamalarına gerek yokgülümseyen000 |
böyle eş alışmak çok zor oluyor şuçlamıyorum yetiştirme tarzı diyorum uzgn yvaş yavaş öğreniyorlar kendi adıma bişey istemem söz konusu çocuklar olunca yapmaları gerek diyorum RcA* |
|
Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? çocuk da doğurabilseydik (belki başarırız ) kadını başımıza bela almaya hiç gerek kalmazdı. krl* |
Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? düşünceli000evet000kimseye-söyleme000 |
Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? bazı işleri her erkek yapamaz ama yardımcı olabilir benim rahat etmem değil onun rahatı için mesela bir kadına yük olmamak gerek küsemezsin elin ona mahkum ütüyü kim yapacak , annesine uzaksa yatılı gönderemezsin perişan olursun, tatile yanlız gidemezsin rezil olursun, çok sıkıntılı bir tipse ayrılamazsın hastalanmasını istemezsin mazallah kadı hastalanursa ev çoluk çoçuk bulaşık nasl yıkanacak erkekler için hayatının her aşamasını kadına dayamamak lazım... kadınlarda erkeklere dayanmasınlar herkes her işini kendisi yapabilmeli mesela oğluma yaptırıyorum önünde ünüverstesi var... |
|
|
Cevap: erkekler ev işi yapmalımı? bence yapmalı emeğinize sağlık... |
SAAT: 10:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.