![]() |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? rahman-50 Yazılan: Tabiiki Mekke ve Medineyi münevvereye bir daha gitmeyi isterdim.Rabbim bütün müslüman kardeşlerimizin o mübarek yerleri görmeyi nasip etsin.oranın manevi duygusu kelimelerle anlatılmaz.ancak oraya gittiğinde o manevi duyguları hissedersiniz.dünyanın hiç bir yeri o kadar güzel değildir.kabede binlerce kişiyle namaz kılmanın manevi duygusu inanın analatılmaz ancak yaşanır.sevgili kardeşlerim inşaallah sizlerden gitmeyen olduysa mutlaka gitmelerini isterim,ALLAH'ın izniyle selametle. daha sonra mısır a gitmek isterim... |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? en çok gitmek istediğim ülke çin sebebi çok temiz insanların kibar nazik olduğu söylenir kaba insan lara tahamöl edemiyorum |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Tabiki mekke ve medine Allah tekrar nasip etsede gitsek insan bir kere gördümü birde istiyor iki de herhalde ömrümün sonuna kadar hep onu isterim[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? en ilk gitmek istediğim yer mekke ve medine inş yaşlanmadn giderim gitmeyen kardeşlerimde inş en kısa zmn da ALLAH hepimize nasip ederde gideriz daha sonrada dubai ve umman. |
mekke ve medine.. rabbim nasip eder inşaLLAh... |
Cevap: en çok gitmek istediğiniz yer? kudüs .) |
Cevap: en çok gitmek istediğiniz yer? mekke medine :(((( |
Cevap: en çok gitmek istediğiniz yer? mekke medine,kudüs en çokta burayı istiyorum,suriye:),iran |
Cevap: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? mekke ve medine tabi ki hm bu arada cewaplayan herkese de teşekkür ederm inş. gideriz dostlar:):) |
Cevap: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? kuveyt-dubai :) |
SAAT: 09:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.