![]() |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü biraz karışık gibi ama yapacak bir şey yok öğrenmek zorundayız |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü anlıyor musunuz arkadaşlar? |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Alıntı:
son soruyu da anladım da karışık biraz |
anlamaya çalışıyorum sevda ... |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü inşallah anlayacağız bende karıştırıyorum7638jk4 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü sayfa 100 hafe fiilinin aslı nedir ve çekiminde hıfne gelme sebebi nedir? |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü hafe fiilinin aslın havfe çekimde hıfne gelmesinin sebebini bilemedim uzgn |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü aslı havife kural vardı ancak 4. ve 5. bablar kural dışıydı yani feile-yefalu babına uymadığı için fetha da alamadı yani hafne olamadı ... normalde havifne olacaktı sonra illet harfi düşecekti elif gelecekti sonra cezim olunca yani anlamsız okunma olmayacağı için o da tutunamayıp düşecekti ... sonra hafne kalacaktı ancak esre harekesini aldı kurala uymadı aslında ha harfi düşerken nun onu tuttu ve aşağıda asılı kaldığı için esre harekesini aldıAğzı-Açık000 bu satır şakaydı |
|
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü kuran kursunda öğrenciler hocadan çok benden çekiniyorlardı (: |
SAAT: 22:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.