![]() |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü sevda şu anki ruh halimi anlamıssndır:) ramaznda oruç tutuldunun zaman zarfını sormussun yevmul isneyn diyorum :)) o yetmemiş bi de ref alameti kesra yazmısım :):) gülme krizine girdim |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü yer ve mekan zarfı olan naibi faile örnek verebilirmisiniz?son olarak... |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü culise emamed'dar emamed'dar mekan zarfı olsa gerek |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Zeynep bence bu öğrenmenin bir delili ....:) |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Zeynep bitirelim mi yoksa devam mı? |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü ArO*ArO* sevda bunun irabını da açıklayabilir misin acaba |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü valla ben böyle hocayı bulmuşum bırakmak istemem:) sen tamam diyene kadar devamm |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü bırakmak istediğin zaman söyle bırakalım olur mu ? İsm-i Mensûb ve İsm-i Mef‘ûllerin Nâibu’l-Fâilleri konusu da var çünkü bana karışık geldi birazcıkın.. |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü irabı ötre ile merfu konumundadır |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Zeynep 136.sayfa Müslümana ahlakı muhammedi olmak yakışır cümlesinde ismi mensub ve naibi faili belirtir misin? |
SAAT: 16:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.