![]()  |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  sevda şu anki ruh halimi anlamıssndır:)  ramaznda oruç tutuldunun zaman zarfını sormussun yevmul isneyn diyorum :)) o yetmemiş bi de ref alameti kesra yazmısım :):) gülme krizine girdim  |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  yer ve mekan zarfı olan naibi faile örnek verebilirmisiniz?son olarak...   |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  culise emamed'dar  emamed'dar mekan zarfı olsa gerek  |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  Zeynep bence bu öğrenmenin bir delili ....:)   |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  Zeynep bitirelim mi yoksa devam mı?   |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  ArO*ArO* sevda bunun irabını da açıklayabilir misin acaba   |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  valla ben böyle hocayı bulmuşum bırakmak istemem:)  sen tamam diyene kadar devamm  |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  bırakmak istediğin zaman söyle bırakalım olur mu ?  İsm-i Mensûb ve İsm-i Mef‘ûllerin Nâibu’l-Fâilleri konusu da var çünkü bana karışık geldi birazcıkın..  |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  irabı ötre ile merfu konumundadır   |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  Zeynep 136.sayfa Müslümana ahlakı muhammedi olmak yakışır cümlesinde ismi mensub ve naibi faili belirtir misin?   |  
| SAAT: 16:48 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.