![]() |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü zaman zarfları; senete (buradaki 1938 i alacazmı içine anlamadım) sitte saatin salatel ışeei şehran (oluyor mu bilemedim) mekan zarfları; medari emame dükkenin kahireti fudugı fi meydani hiç bilmiyorum yapabildim mimahcup000 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü zaman zarfları:senete elfinve tısimmesin ve semanine bağde sitte saatin şehran evvele merratin mekan zarfları:fi metari emame dukanin fi hakibeti fi meydai liez uğli fiha fi tunisi |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 7. sorudaki mefulü fihleri belirtiniz?konuyu bitirelim:) |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Alıntı:
2-? 3-sabahan zaman zarfı 4-cenubu mekan zarfı 5-şimele mekan zarfı 6-cenube mekan zarfı 7-yevmelehadi zaman zarfı 8-yevmel ehadi zaman zarfı 9-? 10-? ben böyle yaptım ama ne kadar doğru bilmiyorum |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü arkadaşlar ötreli olunca ne zaman nerede sorusuna cevap veremeyince başka bir şey oluyordu....dikkat edin |
sabehan cenube Türkiye yevmel ehad indeke cenubülcezairi yeczibüsseihine (bu cümlenin hepsi mefulün fih diyorum, siz de aynı fikirdemisiniz)4.cüm şimelelcezairi cibelün şamihatünmin eyyemilüsbüi eksikler ve yanlışlar nelerdir, Sevda belirtir misin? |
Soruyu anladığım kadarıyla sorulan soruya cevap veremeyince isim- mübteda mı oluyor.. |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 7,8,9 mübteda mı oluyor o zamn |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 1-gariben ......yakın.....mekan zarfı 2-gurbe..........yakın..........mekan zarfı 3-sabahen...............sabah........zaman zarfı 4-cenubul(harekesi merfu)cezairi..........cezairin güneyi..........mübteda 5-şimalel cezairi...........cezayirin kuzeyinde.......mekan zarfı 6-cenube türkiye..........türkiyenin güneyi...........mekan zarfı 7-yevmel ahadi...........pazar günü...........zaman zarfı 8-yevmul(merfu)ahad...........pazar günü............mübteda değil...mefulü fih değil harekesi merfuAğzı-Açık000ne zaman geldi pazar günü oysa meful fih sorusuna cevap verdi o zaman buna ne diyebilirizdüşünceli000 9-ve yevmül ehadi..............pazar günü...............mübteda 10-indeke...........yanındaki |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Nurşen abla birde mübteda olması için isimle başlayacak ve merfu konumunda olacak |
SAAT: 20:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.