![]() |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü 8. sorunun cevabıltfn52 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Nurşen abla 4.soruda cezairin güneyi turistleri etkiliyor cümlesinde cezairin güneyi mübteda turistleri etkiliyor ise haberdir benim bildiğim kadarıylamahcup000 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Alıntı:
pazar günü geldi... yevmül ehadi mefülün fih olur.. |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü abla pazar günü geldi...kim geldi diye sorsak? |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü biraz düşünün arkadaşlar... |
4. soruda mefulün fih yok mu? |
Sevda , gizli özne olduğu için mübteda mı diyorsun, iyice mikser gibi karıştırdım gülümseyen000 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü gizli özne yok ki abla pazar günü geldi derken pazar günün geldiğini söylüyor mesela pazar günü bize geldi desek kim geldi o gizli özne deriz ama burada sadece pazar günü geldi derken günün geldiğini belirtiyor fail konumunda |
yok abla mübteda haber dersinde işlemiştik cezairin dağları diyoruz ki bu dağlar hakkında bilgi ver bize ne olmuş bu dağlara ve diyoruz ki turistler etkileniyor burada özelliği niteleniyor bir haber var değil mi? |
Arapça'yı da Türkçe'ye uyarlarsak , Pazar günü geldi deyince birinin geldiği akıllara geliyor gülümseyen000 Cümle de acaba gizli özne mi var dedim, yanıldım...mahcup000 |
SAAT: 04:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.