![]() |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Alıntı:
bu konuyu yarın nasip olursa fecr hocaya soralım , bizleri bu konuda bilgilendirsin.. |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü abla isim tamlaması muzaf ve muzafun ileyhten oluşur.kelimenin kime ait olduğunu hangi şeyden yapılşdığını neye benzediğini belirtir. muzaf....cümlede harf veya hareke olarak değişikliğe uğrar..bazen mübteda bir bakarsın fail olmuş muzafun ileyh ise ne olursa olsun mecrurdur değişmeye maruz kalmaz benim bildiğim bu kadar fecr hocama soralım tabi:) |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü arkadaşlar izin istesemmahcup000 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü müsaade szin hocam :):) |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü ne demek Sevda abla :):) |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü sevda yalnız izin kısa bir süreliğine mi yoksa bi günlük mügülümseyen000 ona göre bekleyelim yanii.. |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü tüm alıştırmayı yarın ki çalışmamıza kadar çözmeye çalışıp berabeer kontrol edersek daha verimli olur düşüncesindeyim ne dersiniz? |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü olur yapmaya çalışalım inşallah |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Ben FECR hocaya sordum, yarın cevabı öğreniriz inşallah senin dediğin gibi de olabilir ben emin değilim, herşeyi karıştıyorum gülümseyen000 |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü hadi bakalım o zaman hepimize kolay gelsin arkadaşlar..mahcup000 hayırlı geceler hepinize çok çoook teşekkür ederim..c* |
SAAT: 20:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.