![]()  |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  Alıntı:  
 bu konuyu yarın nasip olursa fecr hocaya soralım , bizleri bu konuda bilgilendirsin..  |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  abla isim tamlaması muzaf ve muzafun ileyhten oluşur.kelimenin  kime ait olduğunu hangi şeyden yapılşdığını neye benzediğini belirtir. muzaf....cümlede harf veya hareke olarak değişikliğe uğrar..bazen mübteda bir bakarsın fail olmuş muzafun ileyh ise ne olursa olsun mecrurdur değişmeye maruz kalmaz benim bildiğim bu kadar fecr hocama soralım tabi:)  |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  arkadaşlar izin istesemmahcup000   |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  müsaade szin hocam :):)   |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  ne demek Sevda abla :):)   |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  sevda yalnız izin kısa bir süreliğine mi yoksa bi günlük mügülümseyen000  ona göre bekleyelim yanii..  |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  tüm alıştırmayı yarın ki çalışmamıza kadar çözmeye çalışıp berabeer kontrol edersek daha verimli olur düşüncesindeyim ne dersiniz?   |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  olur yapmaya çalışalım inşallah   |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  Ben  FECR  hocaya  sordum,  yarın  cevabı  öğreniriz  inşallah  senin  dediğin  gibi de  olabilir  ben  emin  değilim,  herşeyi  karıştıyorum  gülümseyen000  |  

Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü  hadi bakalım o zaman hepimize kolay gelsin arkadaşlar..mahcup000  hayırlı geceler hepinize çok çoook teşekkür ederim..c*  |  
| SAAT: 11:47 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.