![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bu konular karışık biraz....Allah yardımcımız olsun.... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Amin inşallah |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü arkadaşlar bilgi vermem gerekiyor: Arapça 4, syf : 38 kalın puntoyla yazan CİNSİNİ NEFYEDEN LÂ başlığının hemen altındaki ilk cümle yanlıştır. onu silin. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü nerede yanlışımız var ben bulamadım inşallah yanlışımızı düzeltmek isteriz... tabi sayfamız çalışma sayfası olduğu için ve biz de öğrenci olduğumuz için birileri sayfada yanlışlarımızı görüp düzeltmesi bizi memnun eder... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Nerenin yanlış olduğunu bende bulamadım |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü hangi cümle yanlış o yazılsaymış daha iyi olacakmış sanki... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra kitaptan bahsediyor galiba... neden yanlış ben yine anlamadım... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
Cinsini nefyeden yani tamamen olumsuzluk ifade eden la, in gibi ismini nasp haberini ref eder. ilk cümle bu ama ben yanlışlık nerede onu anlamadım belki sen bulursun abla |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra kafam karıştı...düşünceli000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra anladığım kadarıyla la edatının ismi hem müfred yani tek bir kelimeden veya isim tamlamasından veya şibhi isim tamlamasından oluşabiliyor.. bunları örneklerle anlatmış kitap bende sorun göremedim .... |
SAAT: 06:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.