![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
merak ettim nesi yanlış acaba düşünceli000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü hiçbir yalancı şahit sevilmez cümlesini diyorsa arkadaş...bu cümlede isim tamlaması var ... yalancı şahit...muzaf muzafun ileyh ve muzafun ileyhin harekesi daima mecurdur kural demiştik biz bunu aklımız esipte fethalayamayız.... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü abla başlığın hemen altındaki ilk cümle demiş ama |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü yazımı bulamadım :) dün yüzyüze dersine gittim Arapçanın. orda hoca söyledi. cümle yanlış diye. in edatı için |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bende merak ettim neresi yanlış...inşallah gelince anlatır... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü hangi cümle...bende kitap yok netten bakıyorumdüşünceli000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra in edatını bugün ya işledik ya işleyecektik bir bakar mısın ?bende yeni farkettim... hani şart edatlarının içinde... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü cinsini nefyeden la yı açıklayabilecek biri var mı? not alamadım unuttum :( in edatı ile ilgili bir sıkıntı vardı o cümlede. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü in edatının açıklamasnda ismini ref haberi nasb değil mi? |
SAAT: 00:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.