![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 7-garaet aişetü seba safahatin (ayşe yedi sayfa okudu) safahatin yerine suhufin olacaktı.. esra çünkü suhufin sahifetun(tekili) kelimesinin çoğulu ve akılsız varlıkların müennes veya müzekker olduklarına tekillerine bakarak karar veriyorduk... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 9-fi hazihi(bu) ımerati tisa şigagın (bu apartmanda dokuz daire var) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Başka var mı yanlışım |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü istegarrat errihletü hamsete eyyamin...gezi beş gün sürdü |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü başka yanlış bulamadım:) diğerlerini de yaparsın bir daha bak istersenltfn52 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 10-egamne filbeyti mahmudun aşrate leyelin (Mahmud'un evinde 10 gece kaldık) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra hani ilk ünite de mezid fiilleri işlerken fiilin başına iste ekini getiriyorduk işte bende böyle yaptım bu ekle bir varsayım oluşturdum... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü abla 6yı toparlayamadım filyevmi diye başlayacak sanırım ama devamı gelmiyor :) ders yaparız ın arapçası ne |
SAAT: 06:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.