![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra senden 11 ile 12 sayısına dikkat etmeni ve diğer sayıların birler ve onlar basamağındaki sayıların temyizle olan değişimlerine bakmanı istiyorum |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
Diğer sayılarda yani 13 ile 19 arasındaki sayılarda sayının birler basamağı ile temyizi zıttır. Bu değil mi fark abla |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü arkadaşlar matuf sayıların temyizi nasıl peki , yine sayı ile temyizi arasında zıtlık mı söz konusu cinsiyet bakımından ? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü sevda nerdesin acil yardım :) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü buradayım fedra |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü kardesim hakkını helal et ya seni de sıkıyorum.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü fedra sorunu yeni gördüm biz akşam bu konuyu işleyeceğiz... bu konu karışık fedra istersen akşam sende bize katıl... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü tamam inşaAllah kardesim kaçta başlayacaksınız peki ? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 10 da ders aşlayacak fedra |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü فصف طالب وحد sınıfta bir öğrenci var ( fissaffi talibun vahidun) زهبت الى لمكتبت ثلاث طالبات Üç kız öğrenci kütüphaneye gitti ( Zehebet ilel medreseti selasü talibun) قرات عاءشة سبع صحؤ Ayşe yedi sayfa okudu ( Karaeti Aişetü seb'a suhufin) جلسنا اساعة الربعة الى المسجد Mescidde dört saat oturduk. ( Celesena essaatü errabiatü ilel mescidin) اشترىت ثمانىة قلمان Sekiz kalem satın aldım ( İşteraytü semaniyete kalemanin ) ف لىوم ندرس ست ساعة Günde altı saat ders yaparız ( Filyevmi nedrusu sitte saatin ) Geç kaldım. :) Sadece bu cümleleri çözmeye çalıştım. Fakat nerede yanlışlar var yorumunuzu bekliyorum. düşünceli000 |
SAAT: 06:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.