![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü abbasi şairleri çok değildir..burada abbasi şairlerini bir alacağız burası isim çok ise haber yapacağızdüşünceli000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü ağlayan000ağlayan0007638jk4 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Bu leyse çok karışıkmış uzgn |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra dur daha baştayız....pes etmek yok... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü abla leyse tek başınayken daha güzeldimahcup000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü eşşuaraul abbasiyune kesiriine |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 4. sorunun doğrusu ne olacak |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bencede esra...anlaşılması zor böyle... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bende 5. soruyu soracaktım.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 4. soruya çok benziyor müennes müzekkere dikkat et... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü çoğullara dikkat et çoğul isimlerin başına tekil edat getirmemiz daha iyi... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü leyset diye mi başlayacak yani |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü leyset elgızaiyytü müteveffiraten fissükı mahcup000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 6. soru nedir? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü cevap? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü leyset elmümerridatü muhlisaten fi amelihinne heberinden şüpheliyim abla |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra leyse fiil çekimine bak müennes çoğul durumunda nasıl oluyormuş hüve huma hum hiye huma hunne(amelihinne) de dur ve hunneye göre düzelt cevabını.... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü ameletin mi olacak |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü emelihinne deki hunne zamirini göstermeye çalıştım ...hunne(çoğul müennes lesne) zamirine göre muhlisatin dememiz uygundur düşüncesini oluşturmak için galiba kafanı karıştırdım... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra diğerleri kolay yapabilirsin .. |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra taktiğini öğrenirsek daha iyi olacak... sonraki örnekler buna benzer çıktıkça kolayımıza gelecek bana güven.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü yarına kadar yapabildiğin kadarını yap beraber çözümleyelim olur mu esra? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 7-leysel şeveriu müzdehimeten mi? |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü diğer arkadaşların da katılmasını isterdim ...:) inşallah sınava yakın etekleri tutuşmazlarçay-kahve000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra yarın alıştırmaları bitirirsek 3 .üniteye geçeriz.. 2. ünite alıştırmaları uzun inşallah bitmesini umuyorum .. 6 . ünitede dersi bitiririz olur mu? |
|
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Dün yarım kalan sorular vardı. 7- leysel şeveriu müzdehimmeten mi? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 8-leyse elmau bariden ? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 9-leyset mihfazatü sekıleten |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü müennes müzekker uyumuna dikkat et esra... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü düzelttim abla sonradan fark ettim |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 10-leysel ebvebu meftühaten |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra yine dikkat etmiyorsun.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü müennes mi buozr* |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü leyset mi olacaktı |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü akılsız varlıkların çoğulu müennes kabul ediliyor...kapılar burada müennes olur.. |
SAAT: 07:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.