![]() |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Alıntı:
|
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Su damlası ve mehmet akif2 Fatma'ya börek, pasta, tatlı yok mu? Onu burada yalnız bırakmışız. Yalnız hatırlatayım, kendisi çay sevmez, belki meyve suyu olabilir. şimdiden afiyet olsun. |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Hayırlı olsun inşallah |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Tebrik ederim canım..Devamını dilerim.. Nurşencigim ikram tabiki ederiz de ben tlf dan bakıyorum şu an pc başına geçince sunarım inşaAllah.. |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Fatma bugün senin sofrandayız hazırlıklara başla.. |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' tebrik ederim canım.hayırlı olsun,hayırlara vesile olsun inşallah=))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' c*c*c*c*c*c*c*tebrik etmek için neden bu kadar geciktim onu anlamadım bendeafrn*..affen zehracımmahcup000c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c *c*c*c* Fatma eymenin ki gibi bir buket kapıp gelmeyi çok isterdim lakin beceremiyorum canımıniçi... artık arkadaşlarda biliyorlar...bunların hepsini topla sen,üşenme....al sana mis gibi gül demeti:):)gülümseyen000daha ne olsun dimi...hyyyyytebrik ediyorum..paylaşımların daim olsun..seni tanımış olmak..bizmle olman çok güzel..dua ile.. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''Fatıma-i Zehra'' Nurşene sözüm var canım pasta istiyon mu yada başka bir şey servis açaçam..Kalsın dersen çiçeklerle geliyim :) |
SAAT: 01:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.