![]() |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' Alıntı:
Neredeyse çay için şiir yazmaya bile başlayacağız gülümseyen000 |
Demleyip çayı forumdaki sayfada sunmak isterdim ama bunu hala başaramıyorum ama öğreneceğim ben olmasamda Fatma biraz sonra çay servisi yapar çay-kahve000 gülümseyen000 |
|
çay üzerine çok şiir var ablamm (: örnek :) : TAZELE GARDAŞ-ÇAYCIYA ARZUHAL Demli bir çay çek çaycı. İçinde İstanbul olsun. Bergamot kokusu da cabası. Rengi mutlaka tavşan kanı olsun. Bardağına doldur güzellikleri. Eriyen şeker, geçen zaman olsun. Damağımızı burarken demin kekresi. Meclisimizi süsleyen dostlar olsun. Hasılı şu üç günlük dünyada. Yapraklar sararsın mevsim güz olsun. Beraber olalım dostlarla ukbada. Baki kalan hoş anılarımız olsun. Demli bir çay çek çaycı. İçimizi ısıtsın, gönlümüz şen olsun. Titremesin ellerimiz tutarken bardakları. Her daim gönlümüz gözümüz aydın olsun. İBRAHİM KİLİK |
Ben çayın şiire bu kadar yakışacağını doğrusu hiç düşünmemiştim gülümseyen000 Desenize '' İbrahim Kilik'' benden daha fazla çay mübtelası çay-kahve000 Bakarmısınız çayı şiire dökmüş ne hastaları varmış gülümseyen000 gülümseyen000 |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' Misafirliğiniz hayırlı olsun . Hoşgeldiniz:):) |
Çok teşekkür ederim, ArO* c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' ben çay yaptım hazır, içmek isteyen buyursunhyyyyy havalar da bozdu sıcak sıcak içimizi ısıtır alkış000 ders çalışırken de iyi gidiyor hanıçay-kahve000 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Nihal , bizleri düşündüğün için sağol , Her zaman çay makbule geçiyor. gülümseyen000 Arada bir ikram edersin değil mi? sfhfgshsfhsgh Seni yakalamışken sorayım, bacım tefsire ne zaman uğramayı düşünüyorsun ! afrn* |
SAAT: 04:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.