![]() |
Ayın Üyesi ''nurşen35'' Selamun aleykum arkadaşlar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] mayıs ayı içerisinde ayın üyesi olmaya nurşe kardeşimiz hak kazanmıştır :):) tebrik ederim abla katılımlarınızın daim olmasını dilerim c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' Başeditörüm , şimdi pc yi açtım. Ayın üyesi olduğumu gördüm. İnanın çok şaşkınım, çok çok teşekkür ederim , beni bu sayfaya layık gördüğünüz için, memnun oldum, çok sağolun. |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Hep beraber güzel bir ay gecirmemiz dileğiyle |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' hayırlı olsun nurşen abla, aktifliğinin devamını dilerim(: |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' hayırlı olsun nurşen tebrik ederim hediyen olan repini şimdi veriyorumc*c*c*c*c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' hsgldn |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' tebrikler nurşenimhyyyyyen layıkıyla hakettiğin bu ünvanın hayırlı olsun arkadaşım.. nice üyeliklere nice kaliteli paylaşımlara inşallah...c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' msl* çalışkan ablamm benimmm gülümseyen000 hayırlı olsun . c* sen ikramlık istemeden ben çiçeklerimi sunayım Ağzı-Açık000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' Tebrik ederim hayırlı olsun.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' Hayırlı olsun inşallah :):) |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' Ablamm hayırli olsun :))))) |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' Alıntı:
Çok teşekkürler Nihal, inşallah hep beraber güzel ve hayırlı bir ay geçiririz. c* Alıntı:
|
Alıntı:
|
Her şey için sağolun alkış000 |
Bu ne güzel bir demet o kadar renk uyumu harika , çok sağol ablacığım, seni burada gördüğüme sevindim ArO* |
Her şey ama herşey için çok teşekkür ederim. Su damlası ArO* |
Teşekkür ederim c* |
|
abla ayın üyesini seçerek belirlemiyoruz.ay içerisinde en fazla paylaşımı olanı seçiyoruz yani sistem belirliyor.fatıma zehra en fazla paylaşımı olan üyeydi ama daha önceki ayın üyesi olduğu için ikinci sıradaki üye ayın üyesi oluyordu o da sendin :):) tebrik ederim takrardan..paylaşımlarınının devamlılığını dilerim c* |
|
|
bu hızla yakındır diyebilirim :):) |
ayın üyesi olmak isteyen bütün üyelerimizide bilgilendirdiniz tekrar sağolun. Paylaşımlarım devam edecek inşallah hyyyyy |
Artık herkes buraya nasıl ulaşacağını öğrendi, çalışmaya devam inşallah gülümseyen000 |
Sağol birtanem sensiz olmaz dı . c* c* |
Doğru söylüyorsunuz Editörüm, hakkını alması yakındır :):) |
inşallah(: 1-fatıma zehra 2-nurşen35 3-ademsevda 4-nihal80 gerçekten de az kalmış(: |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' hayırlı olsun abla... |
İstatistiklere bakmadan yorum yapmıştım. Görüyormusun bana malum olmuş gülümseyen000 Gerçekten senide görelim inşallah . Çünkü ; azmin takdire layık alkış000 alkış000 alkış000 |
Erkam sağol , paylaşımlarını takip ediyorum, içlerinde beni etkileyenler çok fazla , kalemine sağlık başarılar diliyorum alkış000 |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' hayırlı olsun,hayırlara vesile olsun inşallah(: güzel paylaşımlarınızın devamını bekleriz:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Çiçeğin için ayrıca teşekkür ediyorum, en sevdiğim renkleri seçmişsiniz c* |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' hayırlı olsun , eğlenceli misafirlikler(: |
|
Hayırlı olsun |
Sağolun ali hocam ArO* |
Pembe çok yakışmış nurşen abla aktifliğinin devamını dilerim (: |
Şimdi arkadaşlar bana kızacaklar bırakta biraz da o renk bizim olsun, diyecekler gülümseyen000 |
Cevap: Ayın Üyesi ''nurşen35'' tebrik ederim abla hayırlı olsun.çok yakışmış |
Sağol ablacığım, senide burada görürüz inşallah Eminim ki sana da çok yakışacaktır :):) |
SAAT: 12:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.