![]() |
Göknur hocam , heyecanınız şimdiden başlamıştır. Hazırlıklara ne zaman başlıyorsunuz. (: c* |
Alıntı:
gitmeden ve gelince gelenlere ikramlıklar buzluğa hazırlamaya başladım biraz ramazan bayramından sonra yaparım her şeyi bir araya getirmeden gireceğim kpss sınavları var onlara da ağırlık vermem lazım ev çocuklar yaşlım zaten zorlanıyorum arada ekstra misafirlerle kpss ye zaman ayıramıyorum ama elimden gelen çabayı gösteriyorum allahım lütfu ile sevindirsin eksiklerimi tamamlasın inşallah hac heyecanı da bambaşka inşallah hayırlısıyla gider hayırlısıyla ibadetlerimizi hakkıyla yerine getiririz 1 ay boyunca çok mutluluk verici anlar yaşayacağız inşallah allahım bu tatlı telaşları ve hacı isteyen herkese nasip eylesin allah bir şekilde edasını veriyor yeter ki gitmeyi gönülle istiyelim |
Kendini yormadan hallet işlerini canom..senden değerli hiç bir şey yok.. Sana senden başka da bakan yok.. Hac işlerine gelince çok heyecan vericidir eminim..(: o mutluluğu inşaAllah bizlerde tadarız.. Rabbim muhaffak eylesin... |
amin amin inşallah su damlamklpp/ |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Aminn ablacım çık güzel yerler orası bende ramazan umresine gitmiştim 36 gün kaldım doyamadım bizlerde dua et inşallah benim orada yaşayan manevi annem var sana telefonunu verebilirim gerekli olursa Mekke'de yaşıyor Dinar li aslen kendisi |
Alıntı:
Sen de paylaşırsan aşağı yukarı bir fikir edinmiş oluruz. Keledoş hariçgülümseyen000 Enerjimiz sinerjimiz hic tutmadı şu yemeklepank/ |
Alıntı:
Tatlı olan bu telaşları Rabbim herkese yaşamayı nasip eylesin |
amin inşallah nurşen:klp: |
Mehmet akif canim masaAllah kaynanam hac hazirligini yaparken kalabalik imece usulu yardimlasma ile hallettik sagolsun akrabalardan biz 7tepsi su boregi 5tepsi baklava actik 6 tencere dolma sardik kuran okuttuk baya gelenimiz oldu |
Maşallah subhanallah ... Çok yapmışsınız Allah'ın kulu ..yenen yerde her zaman bereket vardır gerçi ..yardımlaşmışsınız da ne güzel (: SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Yok bizim yapabileceğimiz tarifler olsun...Deneyelim, bakalım.Mutlaka deneyin dediğin tariflerde varsa paylaş bizimle inşAllah SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Alıntı:
burda kimsen yok kimle yapacaksın dedi allah razı olsun ondan buzluğa hazırlığımı yapacağım öyle gideceğiz inşallah hacımıza (: |
Alıntı:
su böreğini kayseriden alıp getiririm diğerlerini komşularla hazırlarım inşallahcicekver |
Alıntı:
Goknur Allahin kulununda dedigi gibi bunlara kafa yorma yani.Yorgun gitme. kafanı simdi mesgul ediyor bunlar ama hepsi halloluyor. Geceye not düşeyim... Arkadaş bu boğaz nereye gidersek geliyor pesimizdengülümseyen000.Mubarek yerlere gideceksin gelince millet ne yiyecek diye dert ediniyoruz.Nerden miras kaldi bize bu icgüdü:)d/us//un |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Demişler ki; “Es-sohbetü bilâ çay / Kes semai bilâ ay” (Çaysız bir sohbet, aysız bir gökyüzü gibidir.) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Arkdslar bildiğiniz gibi yakin zmnda o guzel yerlere gittim Rabbim bana tekrarini gitmeyenlerede gitmeyi göknurum sanada saglikla afiytle gidip gelmeyi nasip etsin..ilk etapda elbet gelenler olur ama alti ay surer))))ikramliklara hiç takilmadim..elbet biraz hazirlik oldu ama ,kahveye gelen var çaya gelen var yemege gelen var herkesin nasibinde ne varsa artik..göknur kendini yipratma bu kdr olmadi hazirlar var,kerbelada degiliz ya;) orda cok yorulacaksin pay ayir orayada benide hatirla yoruldukça bana dua et))))) |
allah razı olsun hepinizden evet kendimi yıpratmadan komşularla biraz hazırlık yapacağım her misafir kısmeti ile gelir yemeğe gelene de allah ne verdiyse hazırlarım eksikse aldırırım eşime baktım hazırlık yetmedi bir gün akşam veya sabahtan öğrendiğim burda da paylaştığım tatlılardan yaparım hazır yufkadan börek yaparım yok olmadı hazır aldırırım eşime yeter ki allah can sağlığı versin hac vazifemizi hakkıyla yerine getirip hoş geldine gelen misafirlerimi de güzelce ağırlamayı nasip etsin allahda yok yok :) kpss'den de yeterli puanlarla çıkmamı nasip eylesin inşallahklpp/ |
Alıntı:
|
Forumun çok kıymetli editörü sevgili Göknur hocam,bizi kırmadınız davetimize icabet ettiniz...Bir ay uzun bir zaman dilimi gibi görünsede, çabucak geçmiş...Sohbeti bol,muhabbeti sıcak,çayıyla,ikramlarıyla güzel bir misafirimiz oldunuz:sukran:...Umarız sizin içinde öyle olmuştur. Rabbim gönlünüzden geçenleri hayr eylesin,her ne darlığınız var ise ferahlık nasibeylesin...Kpss kapıda.Hayırlısıyla istediğin puanı alırsın inşallah.Gayretin,umudun daim olsun...Heyecanla beklediğiniz hacc ziyaretinizi hayırla tamamlamak nasibeylesin Rabbim... Size ayrılan sürenin sonuna geldik(: Gulmek “SAFTIR” denilmek, Aglamak “DUYGUSAL” gorulmek, Sevmek “KARSILIK GORMEMEK”, Sevdigini soylemek “SEVILENI KAYBETMEK”, Duygularini acmak “KENDINI ORTAYA KOYMAK”, Dusuncelerini soylemek “DOKUZ KOYDEN KOVULMAK”, Umutlanmak “HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMAK”, gibi riskleri goze almak demektir. Ama her seye ragmen bazi riskler alinmalidir. Cunku hayatta en buyuk risk, hic risk almamaktir. Allah yar ve yardımcımız olsun...fiemanillah |
sözde değil özde güzel insan ALLAH işini rast getirsin..başeditörümün dualarına yürekden amn* diyorum..Rabbim hayırlı ömürler versin sana toplumun senin gibi insanlara ihtiyacı var. hyrlısı ile o çok istediğin öğrtmenliği yapmaya hak kazanırsın inşALLAH o minik beyinler senin katkınla çok güzel şekillenecek inşALAH klpp/ |
Dünyanın öteki ucunda da olsa, Bir "canım "diyenin varsa, Burnunda tütüyorsa, Her an aklında konaklıyorsa, Ne fayda...? O" Canım " der,yağmur saçına değer. O "Canım" der,sanki eli eline değer. O "Canım" der, gece gündüze döner. Canına can ,ömrüne ömür ekler. Adına "yaşamak" dediğin çilehanenin rengi, Umuda döner Umudun hep bol olsun.. Allah yar ve yardımcın olsun her daim.. Hayırlı gidip hayırlı gelmeyi ve şu aciz kula da dua etmeyi unutma canom.. |
Dost; Türkçenin en güzel kelimelerinden. Yalın, şeffaf ve tatlı; insanın ağzında akide şekeri gibi eriyen. ''Dost'' başka,''arkadaş'' başka. Keza ''yoldaş'',''kardaş'',''ruhdaş'','rüyadaş' başka. Öyle güzel ayrıntılar var ki dilimizde, başka dillerde karşılığını arasanız, kolay kolay bulamazsınız. ''Sevgi'' başka, ''aşk'' başka. Arkadaş bir esinti ise, ferah ve latif; dost kuvvetli bir rüzgar demek, bir deli-güzel yel, saçıp dağıtan, tutup silkeleyen. Arkadaş çiseleyen bir yağmur ise, dost bir fırtına demek. Parçaları yerinden söken, tozu dumana katan, insanı sarıp kendine getiren. O yüzden bu kadar azdır gerçek dostlar. Doğası gereği. O yüzden sarılmak gerek sıkı sıkı dostluğun kadife ipine. Ve kulak vermek nabzına ritmine... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Elif Şafak canım arkadaşım'a ithafen rabbim yüzünü güldürsün kendini ilime adadığın bu kutsal görevini rabbim başarı ile tamamlamayı nasip etisin inşaALLAH gerçekten örnek bir anne örnek bir öğrenci örnek bir yüreksin..rabbim her 2 cihandada mutlu etsin efendimiz sav komşu olalım inşaALLAH canım Okyanus yürekli dostlar bulmadan sakın konuşma! Taşıyamazlar, kaldıramazlar,senin yükünü, CANINI YAKARLAR, UTANDIRIRLAR.: Dostlar ırmaklar gibidir; kiminin suyu az kiminin çok, kiminde ellerin ıslanır sadece kiminde ruhun yıkanır boydan boya… Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları? Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili,kimi zaman saksıda bir çiçektir, ama asıl dost seni senden çok sevendir Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, size ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak... Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyorum.Hep Mutlu Olun |
Alıntı:
|
Alıntı:
sizlere misafir olmak benim için şerefdi arada yine gelirim misafirliğe:) |
Alıntı:
c*c*c*c*c*c*c*c*c* cümlelerini okurken o kadar çok heyecanlandım ki gerçekten öğretmen olmuş gibi allahım hayırlısıysa nasip eylesin inşallah |
Alıntı:
uğurlamak için paylaştığın şiir çok güzel klpp/ |
allahın kulu o kadar güzel uğurlama hazırlamışsın ki diğer arkadaşların da güzel uğurlamaları ile gitmemeye karar verdim gibihyyyyy ama gitmeliyim ben buralardayım zaten allah hepinizden razı olsun klpp/ |
misafir ağırlama komitesi gibiyizhyyyyyhyyyyy valla ustadımız baş editörümüz mihrinaz kıymetli editimiz su damalası ben ve esma nur abla hizmette sınır yoktur isteyene çay isteyen kahve ayılana gazoz bayılana limon ne ararsan var gülümseyen000 iyi misafir ağırlarızklpp/ misafir ağırlama komitesi görev başında medinevebte misafir ağırlamaya devam ediyorrralkış000alkış000alkış000 |
SAAT: 09:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.