![]() |
* Medineweb 'de Ay'ın üyesi / sizce kim olabilir :)))* Toplam 2 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Selamün aleyküm arkadaşlar.. ayın üyesi olarak "mehmet akif2""arkadaşımız seçilmişdir hayırlı uğurlu olsun Başarılarının devamını Diliyoruz.. ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] klpp/ Hoşgeldinnn klpp/ koltuguna otur bir güzel canım Arkadaşım dinlemeye bak ...cicekver sevgiler saygılar bizden efendim.. Hoş seda bir ay olması dileği ile../cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Fazlasıyla o koltuğa oturmayı hak ediyor : ) Allah başarılarının ve mutluluklarını ziyade ve daim eylesin :) |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bencede hak edenlerden umarım bizlerde dinlendirmek için elimizden geleni yaparız arkadaşımıza cicekver.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
mehmetakif2'nin emojilerle bu ayın üyeliğinin özet hali: düssünceli000 : Bakalım bu ay ben, ayın üyesi olabilecek miyim? kızgın000 : Olamazsam varya çok kızarım.. sopa000 : Hem de sopayla kovalarım yöneticileri. angelnottn6 : Yok yok iyi şeyler düşünmeliyim. Olacağım... (: : Evet eminim hissediyorum, olacağım. uyuyn : Ya olamazsam. Bi türlü uyku da tutmadı. cicekver : Neyse sabah umarım çiçeklerle karşılanırım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
msl*msl* sevgili editörüm nede yakişmiş pembe elbise;)forumun vefakar ,azimli asla yardimini esirgemeyen editörlerinden kalbi güzel kendi güzel Rabbim gönlünce versin..bir ay boyunca misafirsin tadini çikar hayırlı olsun klpp/ |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Medineweb in en sadık en azimli en özel üyesi.. Medineweb de ilk karşilastığım, erkek zannedip çekine çekine ders çalıstığım gayrettli, paylaşımcı insan. Dünya imtihanlarına sabir gösterip, onca meşgalesinin arasında sorumluluğumdur deyip,görevini en güzel şekilde yerine getiren; bilgi paylaşımını Allah rizasi ićin hep daha fazla kişiyle ulaştırma derdinde olan... Her halini bizlerle paylaşan, yılgınlık göstereceklere en güzel örnek... Sevgili gönül dostu kıymetli mehmet akif (Göknur)... Ayın uyesi olarakta pembe pembe hoşgeldin sefalar getirdincicekver/cic/ek/klpp/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ev sahipleri olarak inşallah güzel.agırlarız seni.. Hayırlı olsun...Muhabbetimizi çayimizı kahvemizi kpss sorularımizı alıp.gelicez inşallahhyyyyy |
aleyküm selam su damlam ne güzel karşılama olmuş klpp/ 1 aylık misafirlik bana iyi gelecek inşallah ga/li/p |
Alıntı:
amin inşallah sizler böyle güzel sözler söylerseniz uzun süre gitmemeyi düşünebilirim :) |
Alıntı:
inan beni şımartıyorsunuz hem de çok mutlu ediyorsunuz :klp: çok sağ ol esma nurum |
hoş buldum emine güzel duygu ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim cicekver evet muhabbetle çay ve kahve ve yanında kpss muhabbeti çok güzel olur (: aslında sizlerle muhabbet çok iyi olur kpss ile yaptığımı yapacağımı aldığım ve alacağım kitapları anlatınca ben de şevk ve istek karşıya o kadar çok yansıyor ki herkes hakkında hayırlısı olsun benim hakkımda da hayırlısı olsun inşallah klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öyle bir ilk yaz ol ki korkut yaprakları, Öyle bir son yaz ol ki tut yaprakları, Sararıp dökülürken güz rüzgârlarında Ardında savrulsunlar, unut yaprakları. Sevinçlerinde onlar vardı,, hüzünlerinde onlar Seninle yeşerdiler, seninle soldular.. Olsunlar senden sonra da umut yaprakları. /cic/ek//cic/ek//cic/ek//cic/ek/ Hayatın nimetlerini ve değerini anlamamızı sağlayan, hayatın zahmetleridir. klpp/ Başarıların ve mutlulukların daim olsuncicekver |
Hayirli olsun mehmet akif kardesim karsilama on numara 1ay boyunca degil omur boyunca guzellikler yasarsin insaAllah c* c* |
amin inşallah nurşenklpp/ çiçekler yazılar ve şiir çok güzel ga/li/p |
Alıntı:
amin inşallah hepimiz ömür boyu güzellikler yaşarız 2 gündür o kadar çok rahatsızım ki inşallah önce sağlık olsun sonra diğerleri olur c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c* |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
karnım acıktı bekliyorum Ağzı-Açık000 mutfağa bari birlikte girip yemek çay yapsaydık pank/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Oyyy oyyy kıyamam geldim ..önden şöyle bi adana şiş yiyelim canom.. Üzerine de tatlı olarak bakalım ne gelcek cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Meyveli dondurmalı cheesecake Buyrun efendim..Aç kalmanıza gönlüm razı degil.. Dinlenmeyi çayıda yoldadır eminim cy |
eline sağlık su damlamcicekverklpp/ |
Alıntı:
|
Ayın En İyi Nicki.. Ayın En İyi imzası.. Ayın En İyi Avatarı. Ayın En Aktif Üyesi. Ayın En Yenilikçisi. Ayın En İyi Çıkış Yapanı. Ayın En Sabırlısı. Ayın En Gizemlisi .. Ayın En Yardımseveri.. Ayın En Kırılganı. Ayın En Delidolusu. Ayın En Kibarı . Ayın En Sempatik Üyesi. Ayın En Popüleri. Ayın En Çok Konuşanı.. Ayın En Karizmatik Üyesi.. Ayın En Fanatiği. Ayın En Komik Üyesi. Ayın En Neşelisi.. Ayın En Somurtkanı. Ayın En Ciddi Üyesi. Ayın En Sakini. Ayın En Suskun Üyesi. Ayın En Duygusalı. Ayın En Melek Üyesi. Ayın En Cadi Üyesi. En Çok Güvendiğiniz. Ayın En Sevdiğiniz Üyesi. Yorumlarını En Beğendiğiniz. Bir de senin kaleminden öğrenelim enlerimizi canom cicekver |
Ayın En İyi Nicki.. Ayın En İyi imzası.. muhsin hocamın Ayın En İyi Avatarı. muhsin hocamın avatarı her zaman beni etkilemiştir Ayın En Aktif Üyesi. mihrinaz Ayın En Yenilikçisi. Ayın En İyi Çıkış Yapanı. fatma biranda (ama bu aralar yok forumda) Ayın En Sabırlısı. muhsin hocam (forumda çıkan bazı aksiliklere veya yanlış düşünceli kişilere karşı engin bilgisi ile konuşup doğruyu savunması hepsi takdire şayan) Ayın En Gizemlisi .. bilinmez Ayın En Yardımseveri.. snnckl 34 Ayın En Kırılganı. su damlam Ayın En Delidolusu. dur hele ve alimoğlu (aynı zamanda bu arkadaşları dobra olarak da görüyorum iyi manada) Ayın En Kibarı . snnckl 34 Ayın En Sempatik Üyesi. nurşenim ve esma nurum Ayın En Popüleri. su damlam(konuları ve mesajlarına birbirinden anlamlı resim seçmesi onu popüler yapıyor Ayın En Çok Konuşanı.. mihrinaz Ayın En Karizmatik Üyesi.. islami nesil Ayın En Fanatiği. Ayın En Komik Üyesi. dur hele Ayın En Neşelisi.. ender hafızım öyleydi ama şimdi foruma gelmiyor Ayın En Somurtkanı. bilinmez :) Ayın En Ciddi Üyesi. fecr hocam Ayın En Sakini. alper kara Ayın En Suskun Üyesi. yitik sevda ve başka birçok arkadaş forumda yok Ayın En Duygusalı. hiç şüphesiz su damlam Ayın En Melek Üyesi. Ayın En Cadi Üyesi. En Çok Güvendiğiniz. o kadar çok kişi var ki cicekver Ayın En Sevdiğiniz Üyesi. sükutu ezber ve su damlam Yorumlarını En Beğendiğiniz. fecr hocam, esadullah, yitik sevda, muhsin hocam, mihrinaz, alimoğlu |
bir de arkadaşlar yanlış anlamasın hep editör yazdım ama uzun süredir çok aktif olan arkadaşlarımız forumda gölgesi bile yok bu beni çok üzüyor neyse bu ayrı mesele yukarıdakilerden bazı şeyler aklıma gelmedi ama aklıma geldiğince yaptım :) |
Teşekkür ederim candan ötem ..Enlerinde yer almak ,güzel duygularında bulunmak beni mutlu etti.. Allah razı olsun.. Her işin yolunda ve rast gitsin..Ellerin cennet gülü dersin inşaAllah canom..(:(: |
Alıntı:
amin inşallah su damlam klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ayın konuşanı da değil, en çok konuşanı ünvanı Mihrinazz :hihh:Ağzı-Açık000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] :hihh: :hihh: üleee iştee |
Sen susunca bizde somurtkan üyeler oluyoruz mihrinaz mhc Bence neşen her daim olsun bizede yansısın arkadaşım..cicekver Valla ben bu halini tercih ederim :klp: |
Alıntı:
gülümseyen000 Burda bari çok konuşmayayım, yoksa Göknur beni kapi dışarı edecekangelnottn6 |
Alıntı:
|
bu vesile ile burda seni görmek çok güzel islami nesil bol paylaşımlı günler diliyorum c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. allahımın verdiği vermediği her şey için binlerce kez şükürler olsun |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Huzur ve muhabbet demledim bize, bir bardak içer misin benimle. . . |
huzur ve muhabbet yanında sağlık da olsun bir bardak değil daha fazla senle çay içerim su damlam :klp::klp::klp: |
Alıntı:
Rabbim tüm hastalara şafi adıyla şifa versin inşaAllah..cicekver |
Alıntı:
|
SAAT: 15:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.