![]() |
Eline sağlık mihrinaz bas editorum guzel gorunuyo zaten midem hassas bu ara ben lahanali yerim oh mis gibi bu kurutulmus yogurt bizim bildigimiz minci gibi cokelekmis ve agir kokuyormus hoca yiyemezsiniz dedi Keledos yemegini canimiz isterse keskek gibi bir yemek yapariz :):) |
allahın kulu benim sana bir sorum olacak seni en çok derinden etkileyen sure veya ayet hangisicicekver |
Aslinda butun ayetler sifa veren hem de bize klavuz olan rehberimiz eger gercekten ic sesimizi duyarsak ihtiyacimiz olan o sifreleri duyabiliriz. Eskiden osmanli doneminde ya hafiz ismini asarlarmis evlere hatta ingilizler sordugunda evin sigortasi kaskosu derlermis Bir dua ogrenmistim en cok koruyan hafiz Allahdir Allah koruyanlarin en hayirlisidir Bir baska kissa ise Yusuf as Allahim bana istemeyi ve isteyebilmeyi nasip et Beni kadinlarin tuzaklarindan kurtar bu gercekten muazzam Hz musa as duasi Allahim yarattigin her hayra muhtacim Ibrahim as hasbunallahu ve nimel vekil Eyup as Allahim seytan bana dokundu ben sana ettigim duadan hic mahzun olmadim Hz Muhammad sav tevbe suresinin son ayetleri Ve insirah ferahlatir yurekleri Rahman suresi sanki anlamiz icin egitiyor Simdi rabbinizin hangi nimetlerine yalan dersiniz Fatiha fetih secde mulk hepsi birer rehber degilmi su kisacik hayatimizda |
Değerli misafirimiz fazla dinlenmiş biraz yoralım :) bildiğiniz üzre 11 ayın sultanı ramazan ayına sayılı günler kaldı ALLAH c.c nasip ederse kavuşacağız inşALLAH ..sorum şu ramazan ayı sizin için ne ifade eder,ramazanı nasıl değerlendirirsiniz gecesinde gündüzünde neler yaparsınız..tavsiyeleriniz varmıdır ? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. sabah kahvaltısı benden olsun allahın kulucicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. yanında çayımızla sohbetin dibine kadar inelim inşallah (: |
malum önümüz ramazan tatlı telaşlar başlamıştır herkesin evinde esma nurun sorduğu soru arada kaynamasın ona da cevap lütfen klpp/ |
Alıntı:
hergüne bir hadis ve ayeti hayatımza geçirmek vs |
Alıntı:
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen nasıl yorumlarsın bu fotografları sayın misafirimiz... Bekliyorum yorumlarini |
SAAT: 13:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.