![]() |
Alıntı:
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoş geldin allahın kulu ayın misafirliği hayırlı olsun inşallah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] biraz bize kendini tanıtır mısın mutlu huzurlu ve keyifli bir ay diliyorum sana (: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Sıcak sıcak fırından yeni çıktı sorular.. Hadi kolay gelsin canom (: (: |
Mehmet Akif Allah razi olsun cnm hosbulduk Simdilik universiteye hazirlaniyorum.c* Alıntı:
|
Teşekkürler can'ım ..sorular sogumadan cevabladın (: c* |
Alıntı:
ArO* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir umudu olmalı insanın. Herkesten sakladığı. Kendine bile anlatamadığı… |
Alıntı:
daha önce de sözü geçmişti |
allahın kulu yeni üniversite sınavları hakkında çok bilgim yok ilk sınav oldu onda barajı aşan diğer sınava girebiliyor bir de puan olarak çok etkilemiyormuş sen ilk sınavı geçtin değil mi kaç sınava daha gireceksin ve hangi bölümü istiyorsun |
Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Bir balon cizerdim yasadigim kotu gunleri balona koyar bolanu havaya birakirdim inşallah o balon tüm acıları sıkıntıları alıp götürür c*c*c*c*c*c*c*c* |
SAAT: 09:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.