![]() |
Alıntı:
c* Bizi Müslüman Ehlinden kılan Rabbimize hamd olsun... |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ağustos ayındayız fakat buradayım beni daha göndermediler..c* Hep deriz gelmesi misafirden göndermesi ev sahibinden diye..:) Ev sahipleri nezaman gönderirse o zaman misafirliğim son bulurcicekver Göknur Editörüm... Bu Perşembe ilk kafile yola çıkacak , sizin yolculuğunuz nezaman.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ihmal ettik seni sürekli canom hakkını helal et.. Bende bugünlerde bir yogunum ki ve bitmeyen yorgunluk... Şöyle dinlenirken çay içelim dedim bàşbaşa .. Iyi gelecek gibi... Mihrinaz geze dursun ..ben dinlemeye çalışiyorum..c* |
Alıntı:
başta mekkeye gideceğiz havaalanında ihrama girilecek bayramdan sonra da medineye gidilecek 20 eylül türkiyeye dönülecek c* |
Alıntı:
|
Alıntı:
Orada resim çekebildiklerini bizimle de paylaş Göknur, en azından canlı göremesekte resimlerde yaşayalım..ma/hcup000/ |
Alıntı:
eşim resimi çok güzel çeker çok fazla da çeker ben de çekerim inşallah inşallah geldiğimde resimleri paylaşırımcicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nurşen hocam Layladan topladım..Çok anlıyormuş gibi adaçayı bunlar deyip topladim...Ama emin olamadım... Sence adaçayımıdir nedir bu..Ne oldugunu bilmiyorum ama çol guzel bir bitki..Fotosu kaldı elimde:))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 12:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.