![]()  |  

Medineweb Ayın Kıymetli Üyesi!!!!!!  Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  bu ayın üyesi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]Forumun editörlerinden NURŞEN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] forumda AÖF ilahiyat için çok aktif olan arkadaşımız mezun oldu ve foruma hizmet için kaldı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] forumda aktif olan arkadaşımız herkes ile uyumlu candan sempatik arkadaşımızdır [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi ki burdasın iyi ki bizimlesin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu ayın misafiri olmayı kabul buyurdun bize de seni en rahat şekilde ağırlamak düşer [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  Canım arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin   [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  Nurşen'ciğim hoşgeldin ..  Hayırlı olsun .. Bak şimdi ben ne yazacağımi ilk defa bilemedim (: Seni karşılamak için sözlerim kifayetsiz kaldı.. Iyiki tanıdım seni Şükürler olsun yollarımızı birleştiren Rabbime. Can arkadaşım.. Neyse buralardayım ben..pank/  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Hoşbulduk, hoşbuldum Medineweb Ailesi  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  İnsanın kendi ailesinde misafir olması çok güzel bir duyguymuş :) Yemek derdi yok, bulaşık derdi yok, ütü , çamaşır derdi yok. OOOOOH daha ne olsun , en kıymetli evin köşesinde yerimi de aldım..Herşey ikram edilir. Benden rahatı yok. Bu ay tatil yapayım dinlenmeye fırsat bulamıyordum. Hiç kaçar mı bu fırsat ....cicekverhyyyyyhyyyyy  |  

Alıntı:  
 Göknur Editörüm çok teşekkür ederim. Yıllar önce Medineweb ailesinde yine misair edilmiştim. Yine aynı heyecanı yaşattınız Çok güzel bir karşılamaydı ArO*  |  

Alıntı:  
 Bende iyi ki böyle duygusal , hassas, düşünceli, fedakar , hanımefendi bir arkadaşım olduğu için bende çok memnunum../cic/ek/klpp/  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  Nurşen editörüm, okullardı..Ramazandı..Tatildi derken..baktık seni göreceğimiz yok..En iyisi forumun kıymetlisini misafir edelimde sohbet edelim istedik..İsabetli de olmuş/cic/ek/  Hoşgeldin sefalar getirdin.Forumun kıymetli sadık emektar vefalı dostu...Forum dostları seni ağirlamaktan büyük mutluluk duyacaklar..Misafirligin hayirlı olsun güzel insancicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.   |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  Alıntı:  
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Baş Editörüm , Hoşbuldum ArO* Bizim ömrümüzde ırmaklar vardır, sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz.Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır,günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz Aynen sizlerden biraz uzak kaldığımda hissettiklerim işte :klp:  |  

Ve Aleyküm Selam Rahmetullahi ve Beraketühü cicekver   |  

Nurşen hocam hoşgeldiniz:) sizi misafir olarak görmek çok hoş hayirli olsun:)   |  

Alıntı:  
 Miting bitince rahat bir nefes almışsınızdır. Yolların kapanması trafik sıkışıklığı yaşanması stres yapmıştır..:)  |  

Alıntı:  
  |  

Misafirligin hayirli olsun nursen c*   |  

Misafirliğin hayırlı olsun Nurşen ablacağım (: /cic/ek/   |  

ArO* Allahın kulu bu misafirin de Medineweb ailesine küçük küçük hediyeleri var takdim etmek isterim.. Dostluk iki yürek arasında akan bir nehir gibidir, gittiği yeri de temizler, geldiği yeri de.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hediye paketinin içindeki bir sevgicicekver  |  

Esra benden sana hediye klpp/ Dostluk öyle güzel bir duygudur ki, yaşadıkça seni içine çeken bir yaşamı ve paylaştıkça daha da çoğalan bir mutluluğu vardır.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Esma hocam , hediyenizi vermeyi neredeyse unutuyordum buyrun...:klp:c* Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık.:klp: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  Su Damlası Editörümün hediyesi...:):)  Bir insanın düşleri olmalı sonsuzluk gibi bir insanın özlemleri olmalı yarınlar gibi. Bir insanın yarınlarını paylaşacağı dostları olmalı Senin gibi..cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  Mehmet Akif2 ( Göknur  Editörüm ) hediyeni unuttuğumu sanma '' Geç olsun güç Olmasın '' derler ya geç oldu ama bu da senin hediyen/cic/ek/  Dost dediğin gidecek hiç bir yeri yokken sana sığınan değil, Gidecek çok yeri olmasına rağmen senin yanında olandır..:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  Hediye vermediğim kalmadı herhalde düssünceli000, dur dur şaka yapıyorum, seni hiç unutur muyum Baş Editörüüüüümmmhyyyyy  İşte hediyen buyur Mihrinaz....c*cicekver Dostluk unutulmayacak kadar güzel ve sadece ender, insanlarla yaşanacak kadar özeldir..sfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Alıntı:  
 klpp/  |  

Derdinin ne oldugu önemli değil, seni can kulağıyla dinleyen ve anlayan bir dostun varsa iyileşmese bile hafifler yüreğin..  |  

Alıntı:  
 Hediyen için de çok teşekkür ederim klpp/:):)  |  

esra gelmiş buralaracicekver hoşgeldin sefalar getirdin..cicekver Bu da çok güzel bir hediye oldu bizim için...Nasılsın,nerelerdesin neler yapıyorsun esra...  NURŞEN EDİTÖRÜMCÜM çok naziksiniz...:sukran:  |  

Toplam 2 Eklenti bulunuyor.  Nurşeeeennn bu paketin içi boş yaaAğzı-Açık000  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] d/us//und/us//ungülümseyen000 Bu da benden sana olsun.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] :):)  |  

Alıntı:  
 Ne mahçubiyeti Esma Nur hocam , her daim yanımda olan dostlarıma az bile cicekver:klp:  |  

Alıntı:  
 /cic/ek/alkış000  |  

Alıntı:  
 Ayrıca evliliğin hayırlı olsun, tüm dostlara duyurulur..cicekvercicekvercicekver  |  

Alıntı:  
 Bu arada süpriz paketin çok sevimli teşekkür ederim  |  

:):) Paketten önce ulaştı zaten sevgin selamın muhabbetin💖 Muhabbetle efenim...  SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi  |  

Alıntı:  
 Latife tabiki..Allah mutlu mesud etsin..İki cihan saadeti versin.../cic/ek/ Darısı bekarların başına..Bizim çombakların başınaçay-kahve000  |  

Tesekkur ederim nursen hediyen icin yorgunlugumu aldi   |  

Alıntı:  
 Alıntı:  
 Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı eşler nasip etsin(:klpp/  |  

Alıntı:  
  |  

Esracığım hoşgeldin canom..  Rabbim mesut baytiyar etsin..Ne guzel burda seni görmek ..Daim olur inş.. Nurşen soru soran da yok gibi atak mı yapsam bu konuda ne (:  |  

Bugün seni anlatan senin hislerini yansıtan bir resim karesi ne olur desem ,bir resim ekliyebilirmisin (:   |  

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Az kaldı ELİF gibi dimdik olmaya angelnottn6:klp:  |  

Teşekkürler can dedigim.Hiç bu kadar güzel anlatılamazdı süper...   |  
| SAAT: 17:34 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.