![]() |
Esma hocam unutmadan söyleyeyim bir yere gitmiyorum şimdilik buralardayım :) (: c* |
ma/hcup000/Estğflh o şeref bendenize ait inşALLAH hep beraber olalım :) boykot konusunda bende size katılıyorum ülkemize girdiği sürece bu ürünler imkansız ..cevaplarınız için teşekkur ederimcicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. kahvaltı benden olsun /cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. yanında da çaylarımız |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kahve ikramını islami nesil ve snnclk hocam yapar öğlen yemeği allahın kulundan üzerine baklava benden olsun :) sivas ketesi su damlamdan 5 çayı ikramlıkları esma nur ve emineden olsunhyyyyy |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] nurşen benim misafirlere sorduğum klasik soruyu sorayım kuranda seni en çok etkileyen ayet veya süreyi söyler misin |
Göknur Editörüm ellerine sağlık, kahvaltı muhteşem görünüyor. Medineweb ailesi hepbirlikte buyrun kahvaltıya c* c* |
Öğleden sonraya hazırlık yapayim baricicekver oyalanmayayim buralarda /cic/ek/ 5 te ne çayı yahu goknur editörüm..akşam yemeği hazırlığı yapıyorum o arada ben:) Esma nur çay ikram etsincy..Ben yemeğe beklerim cicekver |
Kur'anı Kerim'in bütün sure ve ayetleri hepsi muhteşem fakat bazı ayetler vardır ki, insan üzerindeki etkisi de fazladır.. Nur suresi Hz. Aişe'nin iftiraya uğradığını belirten ayetler (24/30) Nur suresi 26. ayet Kötü kadınlar, kötü erkekler içindir. Kötü erkekler, kötü kadınlar içindir. Temiz kadınlar, temiz erkekler içindir. Temiz erkekler, temiz kadınlar içindir. İşte onlar, (kendileri haklarında) söylenenlerden berî (uzak) olanlardır. Onlar için mağfiret (günahların sevaba çevrilmesi) ve kerim (Allah’tan ikram edilen) rızık vardır. Hanımının temiz olmasını isteyen erkek kendisi de temiz olmak zorundadır. Kocasının temiz olmasını isteyen kadın kendisi de temiz olmak zorundadır. Öyle değil mi? Sen Allah’a ihanet et, sen kendine ihanet et, sen azalarına ihanet et, sen karşındaki kocana / hanımına ihanet et sonrada da karşındakinin tertemiz olması konusunda çaba harca. Olacak şey mi bu? Allah’a hainlik yapan, Allah’a karşı gelerek bir hayat yaşayan ne erkeğin, ne de kadının tertemiz insanların kanına girmeye hakkı yoktur. Kamer suresi 3. ayet '' Her iş Allah nasıl takdir ettiyse öylece gerçekleşecektir.. Kamer 3. ayette kaderin Allah'ü Teala'nın takdirinde olduğunu kanıtlamaktadır. ''Künfe Yekun'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
Sohbet etmek yeterli, fakat çayı unutmayalım onsuz olmuyor.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]:) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Değerli editörlerim ben akşam icin dolma sariyorum.anca yetişir ikindi çayini bir zahmet siz halledinpank/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
gülümseyen000 akıl. Akıldan üstünmüşga/li/p...Ben iple sararak yapiyordumgülümseyen000 bu çok pratikmiş...Neler öğreniyor insan şu hayatta...Ağzı-Açık000 Tamam çay ikram bende..sen sarmaya devam et..Sonra da bize ikram etmekimseye-soyleme000 |
Bu hazirlik size hocam:))) ben pisince alirim.bantları endişe etmeyin.. |
Şöyle bir başka pratik yönü olabilir bu yöntemin..Sizin ayiklamaniza gerek kalmadan pişerken bantlar kendini atıveriyordur.gülümseyen000 Sarma saranlarin piri Göknur editörüm görmesin şu muhabbeti...Hepimizi kovar..De hele çekilin bakayım deyip kalem den ince sarmalarini sarar..Ne iple tutturulur ne bantlar yapıştırılirga/li/p O da gelip, ben bali Japon yapıştırıcı kullanıyorum, daha sağlam tutuyor derse şaşirmayalimgülümseyen000 Ben çayı koyayım/cic/ek/ |
Bencede göknur hocam görmesin onun kdr becerikli olamamki ewet kendini saliyorda ama yinede temizlemek lazim:))))) Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
sevgili arkadaşlarım esma nur ve emine kendi marifetlerini bir kenara koyup beni söylemişler sağolsunlar espirili resim için teşekkürler esma nur :) laf aramazda ben de yaprak sararken 404 yapıştırıcı kullanıyorumhyyyyy |
Tahmin etmisdik yoksa nasil o kdr düzgün ve sıkı olur dolmalar:))) |
Toplam 3 Eklenti bulunuyor. Sarmalarınız pisedursun . .eemmmm sonra servis etceeezzz.. Pempe konseptiynan ayin üyesiynan çay keyfisiii..emoji gülücük gülücük smiley..iihiii ihiiii Buyurun midenizi bulandiracak derecede pambe masalar hazırladım size..ihiiii ihiiigülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yemeye bişey yok farkındayım. .ama pembelere çok özendim ya/cic/ek/ yemeyin ama bakın konsepti.Bunlar yeni gelin şesilerinden:) İkindi çayı için gelin bekliyorumhyyyyy |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Bir pembe fincan kahve ikram.etsem kaç yıl hatırıolur acabadrttt [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meyvelerinizde burda..tamamdır dahada bişey istemwyingülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Renk ahengi muhteşem insanin içi açilir bu dekarasyonda emeğine sağlik editörüm bende bu şekil dekorasyon yapmayi düsünuyorum 2023 de:))))) |
Alıntı:
Yalnız bizim misafiri pembeler tuttu galiba baksaniza yok ortalarda..Eh n'apsin bu incik çencik şeyleri..Bi yemek servisinde bulunmak lazımsfhfgshsfhsgh |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Sayın misafirimiz köz patlicanlı Fellah Köfte.. Eh yaninda da bir bardak Sarıkiz olsun..Beypazarı da olur.. Afiyet şifa olsun efenim..Tarifide vericem inşallahewet000 sen istemeden:):):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İnanmıyorum 😱 Alış verişe gidip hemen geleyim dedim ki Pembe takımlarda sarmalar ,börekler,meyveler yenmiş çaylar içilmiş 💞💞💞 Sarma bana da ayırmışsınız İnşaAllah muhteşem görünüyor 😅 |
Baş Editörüm bu közlenmiş patlıcan ve fellah köfte akşam yemeği için mi hazırladın yoksa onuda bensiz yediniz |
Lütfen tarifini kesinlikle istiyorum â*â* |
Hocam sizi bekledik siz gelmeden oturmadik sofraya hele eşi benzeri olmayan dolmalari tatmadan asla olmaz :)) |
Alıntı:
İşte ev sahibi böyle olunur Esma hocam , misafir olmadan sofra kurulur ama , sofranın misafiri beklenir.cicekver Hepiniz mükemmelsiniz, sarmada aklım kaldı. Biz millet olarak ne çok yaprak sarması seviyoruz. İster kıymalı, ister zeytinyağlı .ister bantlı, ister iplikle bağlı her türlüsü de lezzetli..c* En çok da zeytinyağlı sarmayı severim.. Misafirimize ikram edilecek baştacı yemeklerimizdendir:klp: |
Vakti şerfleriniz hayır olsun efenim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] cevap alalım..cicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c* |
Alıntı:
c* Bizi Müslüman Ehlinden kılan Rabbimize hamd olsun... |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ağustos ayındayız fakat buradayım beni daha göndermediler..c* Hep deriz gelmesi misafirden göndermesi ev sahibinden diye..:) Ev sahipleri nezaman gönderirse o zaman misafirliğim son bulurcicekver Göknur Editörüm... Bu Perşembe ilk kafile yola çıkacak , sizin yolculuğunuz nezaman.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ihmal ettik seni sürekli canom hakkını helal et.. Bende bugünlerde bir yogunum ki ve bitmeyen yorgunluk... Şöyle dinlenirken çay içelim dedim bàşbaşa .. Iyi gelecek gibi... Mihrinaz geze dursun ..ben dinlemeye çalışiyorum..c* |
Alıntı:
başta mekkeye gideceğiz havaalanında ihrama girilecek bayramdan sonra da medineye gidilecek 20 eylül türkiyeye dönülecek c* |
Alıntı:
|
Alıntı:
Orada resim çekebildiklerini bizimle de paylaş Göknur, en azından canlı göremesekte resimlerde yaşayalım..ma/hcup000/ |
Alıntı:
eşim resimi çok güzel çeker çok fazla da çeker ben de çekerim inşallah inşallah geldiğimde resimleri paylaşırımcicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nurşen hocam Layladan topladım..Çok anlıyormuş gibi adaçayı bunlar deyip topladim...Ama emin olamadım... Sence adaçayımıdir nedir bu..Ne oldugunu bilmiyorum ama çol guzel bir bitki..Fotosu kaldı elimde:))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 17:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.