![]() |
İsmim: Fatma Baldoktu Çok teşekkür ederim inanın bende çok mutlu oldum sizlerle tanışmak sohbet etmekten.Sizin diğer bir üyeniz olan Şerife torun hcm dan öğrenmiştim sizin sitenizi kendisine çok minnettarım beni sizinle tanıştırdığı için GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Bizde çok teşekkür ederiz kendisine sizin gibi iki üyeyle tanışmamıza vesile olduğu için... memnun olduk taniştiğımıza..Medineweb yönetimi ve ailesi olarak paylasımlarıniz daim olsun inşallah diyorum... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Her şeyin bir çaresi vardır.. Ümidimizi kesenlerden degil çözüm üretenlerden olalım iñşaAllah.. |
Alıntı:
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Hasan hocam, Fatma hanım ikramlıklar biraz geçikti, Medineweb ailesi de muhabbete katılırlar, Haydi buyrun /cic/ek/ |
insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? İkramlık sorularımız da geldi ..cicekver Buyrun efendım pastanızı yerken cevaplarımızı alalım inşaAllah...c* |
Misafirimiz yok gibi nerelerde acep (: |
şok mu ettin mübarek o kadar çok soru sormakla bi yerlere mi gizlendi acep,:-) sakin sakin okuyo mu soruları kendine gelsin cevap verir,,,:-) şaka bi yana ,,,:-) hayırlı olsun kardeşim konukluğun ve hayırlara vesile olsun inşallah,,, |
Alıntı:
|
Alıntı:
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
SAAT: 18:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.