![]() |
'Medineweb' de Ayın Yıldız üyesi ' Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Selamun aleykum arkadaşlar ayın üyesi olarak ''Hasan Bldkt 'arkadaşımız seçilmişdir.. Hayırlı uğurlu olsun katılımlarının devamını bekliyoruz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özel olmazsa sizi tanımak isteriz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşlar sizlerde misafirimize özele kaçmadan sorular sorabilirsiniz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kolay gelsin 'Hasan Bldkt' umarım güzel bir ay geçirirsiniz ... umut dolu bir ay olması temennisi ile.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz sayın Hasan Bldkt.... Misafirliğiniz hayırlı olsun... |
Allah razı olsun Hocalarım, çok mutlu oldum GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Sizi bekliyorduk Hasan hocam , tekrar hoşgeldiniz... :):)c* |
Alıntı:
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
İlahiyatta mı okuyorsunuz talebe misiniz.. |
Hocalarım ben hasan BALDÖKTÜ olarak hafizim üniversite ye hazırlanıyorum,ama sitenizi annemle ortak kullanıyoruz.Sorulari en çok annem cozuyor GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Şöyle bir bardak çayımizı da ikram edelim size... |
Alıntı:
Amin inşallah GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Sorularina cevap veremiyoruz bazen affina sigıniyoruzc* |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Sayesinde bizde soruları tekrarlmis oluyoruz..Eksikleri belirliyoruz...Allah razı olsun |
Alıntı:
KPSS soruların da anlamada zorluk çekiyorum Hocalarım, onun için açıklama istemek zorunda kaldım hakkınızı helal ediniz. GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Kpss ye sıkı hazırlandı bu sene.Kpss bölümünü çok güzel düzenledi..Kpss bölümümuze de bakin..Geldiğinde inşallah size daha iyi yardimcı olacaktir.. Sorularınizı siz sorun...mutlaka cevaplariz...Kpss istişare bölumumuzden de sorularinizi yoneltebilirsiniz |
Alıntı:
Allah razı olsun emeği geçenlere GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Hoşgeldiniz tekrar ...ooo sohbet cok güzel anlaşılan guzel bir ay geçireceğiz inşaAllah.. Annenize hürmetler hasan hocam.. Rabbim muhaffak eylesin ilminizi artırsın her daim inşaAllah... |
Hayirli olsun c* cicekver |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Demekki anneniz paylaşımlarımı takip ediyor .. Teşekkür ederim..cicekver |
Su damlası hcm şimdi benimle Hasan'ın annesiyle yazisiyorsunuz, evet sıkı takipcinizim, umarım bu dostluğumuz dünya ve ahirette de devam eder,bende çok memnun num sitenizden hepinizden Rabbim razı olsun... Hizmetinize Rahmet versin inşallah.. GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Ayrı bir nick alsaydınız..Daha kolay olurdu bizim içinde .. Bence bir düşünün derim..cicekver Ayrı bir güzellik olurdu .sizide agırlardık /cic/ek/ |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İsmim: Fatma Baldoktu Çok teşekkür ederim inanın bende çok mutlu oldum sizlerle tanışmak sohbet etmekten.Sizin diğer bir üyeniz olan Şerife torun hcm dan öğrenmiştim sizin sitenizi kendisine çok minnettarım beni sizinle tanıştırdığı için GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Bizde çok teşekkür ederiz kendisine sizin gibi iki üyeyle tanışmamıza vesile olduğu için... memnun olduk taniştiğımıza..Medineweb yönetimi ve ailesi olarak paylasımlarıniz daim olsun inşallah diyorum... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Her şeyin bir çaresi vardır.. Ümidimizi kesenlerden degil çözüm üretenlerden olalım iñşaAllah.. |
Alıntı:
Hasan hocam, Fatma hanım ikramlıklar biraz geçikti, Medineweb ailesi de muhabbete katılırlar, Haydi buyrun /cic/ek/ |
insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? İkramlık sorularımız da geldi ..cicekver Buyrun efendım pastanızı yerken cevaplarımızı alalım inşaAllah...c* |
Misafirimiz yok gibi nerelerde acep (: |
şok mu ettin mübarek o kadar çok soru sormakla bi yerlere mi gizlendi acep,:-) sakin sakin okuyo mu soruları kendine gelsin cevap verir,,,:-) şaka bi yana ,,,:-) hayırlı olsun kardeşim konukluğun ve hayırlara vesile olsun inşallah,,, |
Alıntı:
|
Alıntı:
SAAT: 04:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.