www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi su damlas,Al Tarihi: 01 Ekim 2018 (09:36), Konuya Son Cevap : 16 Eyll 2022 (15:14). Konuya 57 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:41 |
Durumu: ![]() Medine No : 59388 yelik T.:
05 Nisan 2018 | ![]() [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] |
![]() | Mesaj No:42 |
05 Nisan 2018 | ![]()
Size bamdan geen bir kac olaydan birini anlataym. K souu ve stanbul karl. Metrobs le kurum merkezine gidiyorum. Metrobs tikabaaa dolu. Bir peeli bac ve yannda 3 ocuu. Bac telefonla birisiyle konutuktan sonra balad alamaya. Kendi kendine ben maf oldum. Gece vakti imdi nereye giderim. Diye alyordu. Etrafta herkes ona bakyor kimi para vermek istiyor baci ise asla para vermeyin diye alyordu. Yal amca ne oldu kzm. Gidecek yerim imdi yok amca. Amca ise baciyi ve ocuklarni kendi evine gtrmek istiyordu. Orada ben bizim yardm kuruluu ile ilgilenen arkada aradm oda virane bir evin bo olduunu syledi her taraf ykk dkk elektrii suyu olmayan Virane bir ev vard sonra bacm o amca ile gitmeye karar verdi. Bende kardein telefonunu verdim ona. Daha sonra bac o gece amca ile gitmiler sabahleyin Arkada beni arad misafirlerinin geldigini syledi. ikindi vakti o eve gittim bac ve ocuklar bizi grnce ok sevindiler daha sonra onlara burada Dilediiniz kalr kalabilirsiniz dedik eyalarn ayarladk her zaman yiyecek ieceini sonra oturduk bac ile konutuk nedir senin bu derdin Ne oldu sana dedik. O anlatt biz Aladk gzyalarmz tutamyordu bu ne byk bir ile ya Rab! diyorduk Dilerseniz O bacnn yaad aclar anlatlabilir Ama yok Gerek yok derseniz anlatmayiz |
![]() |
![]() | Mesaj No:43 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]()
Tabiki anlatin stad ..Yaanm bir hikaye ve kimine gre ders ,kimini gre insanlk lmemi dedirten bir olay... Okumay severiz ,ne kadar yorum bazen yapamasakda .. Hakknz helal edin bu konuda stad.. Vaktiniz olduunda yazn inaAllah...
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:44 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 yelik T.:
09 ubat 2014 | ![]()
Paylamlarnza devam ederken bir yandan da kahvenizi yudumlayn afiyet olsun... ![]() ![]()
__________________ O (cc)NA SIINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:46 |
05 Nisan 2018 | ![]() nallah o bacnn ektii ac gnahlarna kefaret olur. nsan hayat ne garip kimi eefa ierisinde yaarken kimi cefa ierisinde yayor.
|
![]() |
![]() | Mesaj No:47 |
09 ubat 2014 | ![]() Zikir ve tesbihtir Kainat zikrullah tecellileriyle doludur
![]() |
![]() | Mesaj No:48 |
05 Nisan 2018 | ![]()
Evet doru kardeim : Mminler ancak o kimselerdir ki; Allah anld zaman kalpleri rperir. Onun yetleri kendilerine okunduu zaman (bu) onlarn imanlarn artrr. Onlar sadece Rablerine tevekkl ederler. Enfal 2 |
![]() |
![]() | Mesaj No:49 |
09 ubat 2014 | ![]()
Sayn yldz yemize bir sorum olacak u an hangi kitab okuyorsunuz .... ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:50 |
05 Nisan 2018 | ![]()
C.B Ba Danman brahim Kaln beyin slam ve Bat ( Bunuj zerine eitimci arkadalarla kitap tahlili yapyoruz aylk)islam yaynlar Abdlhamid Bilali : eytandan Korunma yolu Buruc yaynlar Her iki kitabi tavsiye ederim ahsen |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
" Ayn yldz Editr " | su damlas | Ayn yesi | 73 | 04 Temmuz 2023 16:15 |
~Nisan Ay /Ayn yesi "Erol71"/medineweb ~ | su damlas | Ayn yesi | 62 | 30 Nisan 2019 21:06 |
'Medineweb' de Ayn Yldz yesi ' | su damlas | Ayn yesi | 118 | 07 Ekim 2017 11:29 |
"Ayn kymetli yesi Tklayn )))" | su damlas | Ayn yesi | 94 | 30Haziran 2017 16:18 |
"Ayn yesi "musab27" | su damlas | Ayn yesi | 5 | 01 Austos 2015 19:41 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|