![]() |
En sevdigin yazar kimdir... En etkilendigin sure.. En sevdigin ilahi,türkü En sevdigin söz En sevdiğin renk En sevdiğin çiçek En güzel geçirdiğin yaş... En sevdiğin insan karakteri En son okuduğun kitap En çok kimi özledin... En son ne yaptın.. En sevdigin ev isi Seni ne kızdırır ne sevindirir İstanbulda en sevidiğin yerler Enlerinede bakalım cicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Birde rep amannn gülümseyen000 |
cicekver:):)teşekkür ederim hemen cevaplim c* |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende şöyle düşünüyorum cvblari okuyunca bak ne güzel düsünce neden ben düşünemedim diyip iyi fikirmiş der gibi kendime yoklama çekiyorum .. Yani birileri ders alır birileri ders verir .. Yakınmayalım yeter ki şu hayatta .. Rabbimin verdigi nefes , sağlıklı düşünce ve yaşam .Ne kadar şükretsek az /cic/ek/ Elhamdülillah .. Bugünümüze.. Yarınımıza... ........ Benim sorularımı begenmiyosun madem c* Başkanın soracakmış çay-kahve000 Gidiyom ben gülümseyen000 |
Editim korkutma misafiri. Şımarsın bırakalım :).Başkanı sorarsa ahiret sorusu olur o da biliyor bence sana nazı geçiyor üzmeyelim yıldız editörü:) Pembe renkli yıldız editörüm nasılsın keyifler yerinde mi? 😉🤫 Forum renklendi ışıldadı sayende. Meğerse tek eksiğimiz pembe renkmiş Ağzı-Açık000 yani ayın yıldıymışsfhfgshsfhsgh |
Alıntı:
Çok güzel temenniler saolasn cicekver sorular çok güzel dedimya. Aman beni bırakma başkan ablanın eline. Mahmut hoca gibi acımaz içimden geçer benimgülümseyen000 |
SAAT: 20:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.