![]() |
" Ayın yıldız Editörü " Selamün Aleyküm Medineweb Ailesi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uzun zaman oldu Bu başlık altında toplanmayalı ..[emoji255] Ayın üyesine layık , her konuya guzellik veren , kendine özgün yazılarıyla gündemde olan Can arkadaşımız [emoji6] ♥♥ Bir yağmur yağsa yüzüme yüzüme Kalbim yeter, daha fazla üzülme Su değse de baştan aşağı tenime Simsiyahım, farkım yok hiç geceden ♥♥ Kendine özgün.... Söylesem mi gülümseyen000 Biraz merak Hayırlı olsun diyelim .... Paylaşımlarının devamının olması temennisi ile Ve ayın üyesi ..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ayın editörü olarak başlattığımız aktivite ile ilgili sorularınız olursa bu başlıktan sorabilirsiniz.. Kısaca anlatayım ayın editörünün nasıl seçildiğini... Forumda yetkili olan editörlerin görevleri gereği bölümlerine yapmaları gereken düzenlemeler var..Her ayın sonunda edminimiz sistemde editörlerin ne kadar işlem yaptıklarına bakıyor..bu işlemlerin sonucunda en fazla işlem yapmış olan arkadaş ayın editörü olarak ayarlanıyor.. Bunlara ek sormak istediğiniz birşey olursa sorun cevaplayalım.. Fiemanillah cicekver |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Bu bir hikayenin bitişi midir Bu kanlı bir veda mıdır Bu son savaşçının yediği kurşun Bu son kalenin de düşüşü müdür Ömrüm kanıyor ömrüm Bildiğin gibi değil... ............. Güzel Satırlara Merhaba demişti...cicekver |
Umarım beğenirsin. Hayırlı olsun. Aktif atik çevik duygulu editörüm. Su damlası hoş bir karşılama yapmış eline emeğine sağlık.. .[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [emoji6] Yerinde bir karşılama olsun[emoji6] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Ohooooo havam binbeşyuz inanmıyorum bu ne güzel bı sürpriz böyledymdmklpp/ hepsi benim için mı🤗 Hem çok duygulandım hem çok mutlu oldum duygudan duyguya savruluyorum şu an. Heyecanımı affedin. Tekrar yazcam. Çok çok teşekkürler su damlası cicekver |
Alıntı:
Teşekkür ederimcicekvercicekvercicekver Simsiyahtım pempembe oldumgülümseyen000 ondan başka sıkıntı yokgülümseyen000 |
Alıntı:
Çok çok hoş buldum:):) Çok içine kapanık, karamsar siyah biriydim buraya geldiğimde.Hala siyahım o değişmez:-) ama açıldım, size katıldım. Değer verdiniz kardeş arkadaş olduk. Abi ablam oldu. Bildiğiniz gibi değil (•‿•)cicekverklpp/ |
Alıntı:
Hepsi çok güzel olmuş. Ağır başkan ağa ablama yakışır olmuş. Hoşbulduk ablam.:):) Sağolasın güzel sözleriniz için bu muhteşem karşılama için. Sizinkilere pek özenmiştim :):) Napcaz şimdi burda desem. Ayın üyesi olarak ben birşey yapmicam daha çok çalişmicam dimi bu ay😁 yıldız ben✨🎊🤩🥳 Çok şımarmasammı🤗 |
Çok da Rahat edecem diye düşünme sakın .. Sen otur koltuğuna ben iki üç satır soru sorayım . Sen keyifle cevabla olur mu ? Vefa Sadakat Dost sevgi merhamet hasret.. ayrilik. vuslat.. mutluluk.. hazine.. araba.. futbol.. denilince ne yada kimler gelir aklina.. cicekver cicekver cicekver |
Seve seve:):) Alıntı:
cicekver |
Teşekkür ederim cevabların için .. Yanlız takıntım araba /hızzz ...inşaAllah bu hızdan vazgeçersin .kimilerine göre tutkunluk kimisine göre acı uz/gn Umarım trafikde hız yok krl* |
Şu rengime alışamadım bi türlü:)te/sli/m |
Alıntı:
Yok yok rahat ol:):)Her yer trafik ışığı, radar. Cezalar caydırıcı nitelikte gülümseyen000 yaparmiyim hiç gülümseyen000 |
Alıntı:
Alıntı:
|
Oooo kimler misafir olmuş misafir rengide pek yakışmış hayırlı olsun ☺ Bayadır bu konu güncellenmiyordu kolay gelsin |
iyiki... keske... ah ah.. asla katlanamam.. olmazsa olmaz.. ....şarkinin ,türkünün ilahinin hatirasi var ...forumda hic unutmam bi kere Sence bir insanda olması gereken 3 özellik? Kimleri dinlemeyi seviyorsun...? güzel ülkemizde nereleri gördün? Oturduğun ili seviyormusun ? imkanın olsa nerede yaşamak isterdin ? Dünya turuna cikcak olsan nerden baslardin ? yemek yapmayi bilirmisin..? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Maşallah cevablarda çok guzel .Teşekkür ederim yine .. Eh biraz dinlen yorduk seni affen /cic/ek/ Biraz mola ☕☕ |
Ayın editörünün ödüllerini dağıtalım lütfen. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz dimi?:) Hemen ++ yolluyorum)) |
En sevdigin yazar kimdir... En etkilendigin sure.. En sevdigin ilahi,türkü En sevdigin söz En sevdiğin renk En sevdiğin çiçek En güzel geçirdiğin yaş... En sevdiğin insan karakteri En son okuduğun kitap En çok kimi özledin... En son ne yaptın.. En sevdigin ev isi Seni ne kızdırır ne sevindirir İstanbulda en sevidiğin yerler Enlerinede bakalım cicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Birde rep amannn gülümseyen000 |
cicekver:):)teşekkür ederim hemen cevaplim c* |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende şöyle düşünüyorum cvblari okuyunca bak ne güzel düsünce neden ben düşünemedim diyip iyi fikirmiş der gibi kendime yoklama çekiyorum .. Yani birileri ders alır birileri ders verir .. Yakınmayalım yeter ki şu hayatta .. Rabbimin verdigi nefes , sağlıklı düşünce ve yaşam .Ne kadar şükretsek az /cic/ek/ Elhamdülillah .. Bugünümüze.. Yarınımıza... ........ Benim sorularımı begenmiyosun madem c* Başkanın soracakmış çay-kahve000 Gidiyom ben gülümseyen000 |
Editim korkutma misafiri. Şımarsın bırakalım :).Başkanı sorarsa ahiret sorusu olur o da biliyor bence sana nazı geçiyor üzmeyelim yıldız editörü:) Pembe renkli yıldız editörüm nasılsın keyifler yerinde mi? 😉🤫 Forum renklendi ışıldadı sayende. Meğerse tek eksiğimiz pembe renkmiş Ağzı-Açık000 yani ayın yıldıymışsfhfgshsfhsgh |
Alıntı:
Çok güzel temenniler saolasn cicekver sorular çok güzel dedimya. Aman beni bırakma başkan ablanın eline. Mahmut hoca gibi acımaz içimden geçer benimgülümseyen000 |
Alıntı:
Pembe adamı bozuyor işte ondan şımardım yoksa simsiyah ağır delikanlıydım ben hyyyyy |
Forumda en cok vakit gecirdigin bölüm hangisidir...? Vakit geçiremediğiniz bölüm hangisi Forumumuzda en çok dikkatini çeken seni en çok etkileyen kimler...? forumda olmazsa olmaz dedigin üyeler..? irtibat halinde oldugun üyeler... Forumda hic unutmam bi kere.. dün gibi hatirlarim... dedigin şeyler varmı ..? Renk değişimi ile buyrun efem cevablara ..alkış000 |
Arkadaş YSK da görevli kendisine ulaşılamıyor :) Seçim sonuçlarını alacaz kendisinden yok ortada.))) Pembeye kızdı yıldızını mavi mavi parlattık gelsin ifadesini alalım.)) |
Rengim içimi açtı . 20 li yaşlarımda dil altım eksik resmengülümseyen000 Bu nasıl heyecanlı seçim atmosferiydi inanılmaz. Ehbizde birşeyler yaptık kendimizce ablaçay-kahve000 Sorun ne isterseniz sorun bana cevaplicam soruları güsell insancicekver |
Alıntı:
cicekvertese/kk/ur. |
Teşekkür ederim cevablar için cicekver Bazen öyle anlar oluyorki , biri çıkıp nasılsın yüreğin iyimi dediğin de , sanki tüm beynindeki sorulara cevab vermiş gibi oluyosun .. Dost' lar biriktirmek çok önemli şu hayatımızda .. Bazen kanayan yanlarımıza iyi gelen can dost' lar gibisi yok .. Bende bir iyilik bıraktıysan senin adına asıl ben teşekkür ederim ..(: .......... Sorular benden de bi ikramlık verin ayın yıldızına /cic/ek/ cy cy |
cy vereyim sonra sorayım. Eyy ayın editörü söyle bakalım; Medineweb yönetiminden memnun musun? Sana ne kattı burda olmak? Sosyal medyada aktifmisin? Buralarda geçirilen zaman israf mı ne dersin? Site olarak Z kuşağına yetişebiliyor muyuz ? Çok sıkıntılarınız var çok. Şöyle bizede anlatır mısın ne sıkıntılar yaşıyorsunuz? Gençlik ne istiyor de hele senden duyalım. Kafana ne takılır uykunu ne kaçırır merak ettim? Bugünümü yaşar düne mi takılır yarın planlaması mı yaparak yasarsın? Kuranla bağın nasıl? Ne kadar zaman ayırırsın? Okuyup gecenlerdenmisin? Üzerine düsündüğün ayet hangisi? Seni terleten,kendine getiren... Terledinmi sensfhfgshsfhsgh Hasbihal niyetine sordum gerilmesfhfgshsfhsgh |
Bi yutkundum 1aya yaya yaya cevaplim ben bunları dymdm offff ablam soruları anlayamadım bile. Sakin kafaya terleye terleye ablaya anlaya cevplicam. Şey yanlız istediğim sorudan başlayabilirim demidrttt Bu gece sorulara hazirlanayim sonra cevaplim vallaha ter bastı ateş yaptı gülümseyen000 cevplicam ama hepsiniçay-kahve000çay-kahve000 |
iyi olmuş benim sorularımı begenmedin 😂 Hadi el cvb .. Kolay gelsin ... |
Alıntı:
|
SAAT: 00:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.