![]() |
Cevap: Bati Avrupa ilahiyat sinav sonuclari mullime senin notların nasıl |
Cevap: Bati Avrupa ilahiyat sinav sonuclari Alıntı:
|
Bati Avrupa ilahiyat 12-13 ocak soru-cevaplari s,a, arkadaslar Bati avrupa programinda biliyosunuz ki önlisans ilahiyat sorulari tr dekinden farkli, 12-13 ocakta yapilan bu sinavin soru ve cevaplarini bulamadim.Nerden ulasabilirim,bilgisi olan varmi acaba? karsima sürekli tr deki 5-6 ocakta yapilan soru-cevaplar cikiyor |
Cevap: Bati varupa ilahiyat 12-13 ocak soru-cevaplari ben de nerdeyse mezun olacagim ama bati avrupa sorularina ulasamiyorum.sanirim bati avrupa sayfasinda sorular kayitli degil. ya da biz ulasamiyoruz.Büroya telefon edip sorulabilir.türkiyedeki sorular da oldukca yardimci oluyor.o sorulari takip etmek gerekli. |
Cevap: Bati varupa ilahiyat 12-13 ocak soru-cevaplari Alıntı:
cevap icin tesekkürler muallime.Büroyu aramayi düsünüyorum evet haklisin.masallah ne güzel demek sonlardasin.darisi insallah bizim basimiza..9-10 ocakta tr de sinav yapildi,,bu hafta sonu bizimde sinav var,,ozamana kadar tr deki sorular yayinlanirmi dersin? |
|
Cevap: Bati varupa ilahiyat 12-13 ocak soru-cevaplari gecen imtihanda bazi derslerden 5 soru vardi.bazilari 10 soru,bazilari tamamen degisikti. |
9-10 subat dicektim pardon,yani bu gectigimiz hafta sonu oldu sinav,hani hemen yayinlarlarmi acaba merak ettim,süre kisa oldugu icin,dedigin yere bakarim ins,,ben köln de giriyorum sinavlara?sen neresinden? |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat esselamun aleyküm Arkadaşlar; Benim Bir Ricam olacaktı... Batı Avrupa ilahiyat ön lisans 1.ve 2. dönemler le ilgili geçmişte çıkan sorulara nasıl ulaşabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden ilgi alakanızdan dolayı çok tşk ederim |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat Kusura bakma daha önceki yazı dikkatimden kaçmış tekradan ilginiz için tşkler |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat s.a. bana yardimci olurmusunuz ben türkiyede ilahiyat okumayi istiyorum ama diplomam yeterli olmadigindan bana dediler ozmn acik ögretimi disardan okuyabilirsin. Simdi yazilmak istiyorum ama sizce nasil zormu? yapabilirmiyim? bana lütfen yardimci olursaniz cok sevinirim simdikten tesekkür ederim cvplariniz icin Allah Razi Olsun.. |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat şöyle diyebilirim herşeyde geçerli olan kural burda da geçerli çalışınca hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ve bu site tam adresi burda ki özetlere sorulara çalış sıkıntı yaşamazsın yazılın ilahiyata kendimden örnek verebilirim özetlere çalışarak 2 yıl bitti 3,92 not ort. bence deneyin yaparsınız şimdiden hayırlı olsun |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat cok tesekkür ederim cvp verdiginiz icin :) Allah Razi Olsun.. ben simdi bugün kayit yaptircam acik ögretim lisesine sonra kitaplarimi gönderecekler ve calisip sinava girecem ama sizce herkez basarabilirmi sinavi? benim türkcem pek iyi deyil cünkü korkuyorum yapamam diye :( ama ezberim cok iyi yani ezberleyebilirim hepsini ve coook istiyorum türkyede ilahiyat okumayi :( acik ögretimi sinavlarini kazanirsam türkiyeye ilahiyat okumaya gidebilirim insaAllah dediler bana dogrumu sizce? |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat şimdi ilk önce anladığım kadarıyla lise yi okudıktan sonra ilahiyat okuycaksınız ygs denilen sınavda başarılı olursanız elbette ilahiyatı ister örgün ister dışarıdan okuyabilirsiniz. bence bu kadar araştıdırdığınıza göre başarırsınız deneyin |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat evet önce liseyi disardan okicam sonrada kazanirsam ilahiyat okumak icin türkiyeye gidecem Allah izin verirse insaAllah.. cok istiyorum ben ilahiyat okumayi :) simdi liseyi gectikten sonra ygs sinavinami gircem o nasil oluyor peki? zormu? |
|
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat hmm.. anladim bende zaten aciktan okumak istiyorum :) bi o günlere gelebilsem Allahin izniyle su sinavi atlatsam bi hayirlisiyla gerisi gelir insaAllah.. |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat liseyi imam hatip mi düz mü okuycaksınız |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat nasil yani? imam hatip derken? anlamadim |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat liseyi imam hatip veya düzde okunabiliyor. açıktan imam hatip derken ilahiyatın lise düzeyi diyebiriz |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat ya ben pek anlamadim dediginizi kusura bakmayin :) ama ben normal iste bildigimiz ilahiyat okumak istiyorum :) hemde ankarada okumayi cook istiyorum :) |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat şimdi lise okuyacaksınız dimi |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat evet lise okicam ama tek sinavlara gircem |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat he şimdi anladım belli bir yıl okumayacaksınız yani sınavları veririseniz lise diplomasını alcaksınız |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat evet öyle olacak insaAllah.. |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat tamam sınavları veririseniz ilahiyata yazılmak için ygs ye girceksiniz artık duruma göre örgün veya açıköğretim ilahiyata yazılcaksınız. peki şimdi kaç sınava girceksiniz lise diploması için |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat kac sinava gircegimi bana söylicekler daha. Ben tek kayit yaptim simdilik, onlardan daha haber gelmedi Kitaplarim falan gelmedi yani daha. |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat İNŞAALLAHU TEALA lise diplomasını alır ilahiyata girersiniz bu arada kendinizi geliştirirsiniz |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat evet gelistiririm insaAllah hayirlisiyla giderim ilahiyata cok istiyorum gercektn |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat umarım faydamız olmuştur |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat faydaniz tabiki oldu cok sagolun sorularimi cvplandirdiginiz icin simdi sayenizde dahada umudum var yani korkmuyorum artik :) yani ilahiyattan korkmuyorumda su lise icin sinavlari yapamam diye korkuyordum ama tek ezberlersem yaparim Allahin izniyle insaAllah.. |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat faydamız olduysa mutlu oluruz tabi. istek + azim= başarı istek aziim var başarınız kaldı İNŞAALLAH c.c oda olur bu yolda çaba bile güzel herkeze nasip olmaz |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat istek cok var dua da cok ediyorum hayirlisiyla ilahiyat okurum diye Rabbim insaAllah banada nasib eder.. |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat :):):):)Güz dönemi ilahiyatta her dersten kaç soru çıkıyor |
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat Allah kulu; Yardım istemişsiniz.size özel mesaj gönderdim ama neyse burdan yazayım.Belki yeni olduğunuz için açamadınız. Avrupa ilhiyat sorularını hiçbir sitede bulamazsınız. Çünkü hiç biryerde yayınlanmıyor ki buraya kopya edelim.Zaten hepsi değil ama çoğunluk türkiyeninkilerle aynı oluyor.Bu sitedeki soru ve özetlere çalışırsanız size oldukça yardımcı olacaktır.. |
|
Cevap: Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat aöf önlisans ilahiyat kitaplarından ara sınavda kaç üniteden sorumluyuz |
Size gelen bilgilendirme mesajlarında kaç üniteden sorumlusunuz yazması lazım.. |
SAAT: 18:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.