![]() |
zeka sorularına var mısınız ? Bir cinayet işlenmiş ve tek görgü tanığı var. Duruşmada görgü tanığına hakim sormuş: " Anlat bakalım nasıl oldu ? " Görgü tanığı da aynen şöyle anlatmış: " Sahilde yürüyordum iskeleye yanaşmış olan gemide adam kafasına silahı dayayıp 2 el ateş etti." Yani görgü tanığı adamın intihar ettiğini iddaa etmiş. Hakim de adamı " Bu vurdu, tutuklayın. " demiş. Hakim bunu sizce neye dayanarak söylemiş olabilir? |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? intihar eden biri iki el ates edemez olabilirmi? |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? Alıntı:
|
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? Bir babanın 17 devesi vardır. Üç oğlunu çağırarak onlara vasiyette bulunur: develerin yarısını büyük oğluma, üçte birini ortancaya, dokuzda birini ise küçük oğluma bırakıyorum." Bu miras babalarının isteğine göre nasıl pay edilebilir? |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? 1,5 tavuk 1,5 günde 1,5 yumurta yaparsa 9 tavuk 9 günde kaç yumurta yapar? |
sizde sorabilirsiniz |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? )))))yok kardeşim googleye bakmadan bulmustum ilkini .. |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? [QUOTE=eRkam_turabii;362506])))))yok kardeşim googleye bakmadan bulmustum ilkini .. iyi hadi bakalım kardes :)oburlerinden cevap gelmedi de :) |
81.. |
|
SAAT: 16:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.