![]() |
zeka sorularına var mısınız ? Bir cinayet işlenmiş ve tek görgü tanığı var. Duruşmada görgü tanığına hakim sormuş: " Anlat bakalım nasıl oldu ? " Görgü tanığı da aynen şöyle anlatmış: " Sahilde yürüyordum iskeleye yanaşmış olan gemide adam kafasına silahı dayayıp 2 el ateş etti." Yani görgü tanığı adamın intihar ettiğini iddaa etmiş. Hakim de adamı " Bu vurdu, tutuklayın. " demiş. Hakim bunu sizce neye dayanarak söylemiş olabilir? |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? intihar eden biri iki el ates edemez olabilirmi? |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? Alıntı:
|
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? Bir babanın 17 devesi vardır. Üç oğlunu çağırarak onlara vasiyette bulunur: develerin yarısını büyük oğluma, üçte birini ortancaya, dokuzda birini ise küçük oğluma bırakıyorum." Bu miras babalarının isteğine göre nasıl pay edilebilir? |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? 1,5 tavuk 1,5 günde 1,5 yumurta yaparsa 9 tavuk 9 günde kaç yumurta yapar? |
sizde sorabilirsiniz |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? )))))yok kardeşim googleye bakmadan bulmustum ilkini .. |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? [QUOTE=eRkam_turabii;362506])))))yok kardeşim googleye bakmadan bulmustum ilkini .. iyi hadi bakalım kardes :)oburlerinden cevap gelmedi de :) |
81.. |
|
|
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? ip ucu 1,5 lardan kurtul once |
|
Nasıl pay edilir bilemem Ama haksız bir paylaşım olacagı belli :))))( cok sacma cevaplar buldum ondan demiyim hesaplarıma göre en kücük ogluna bir devenin 5/1 düsüyor..yani bir deve bile düşmyor) |
|
|
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? cevaplar ney bulamadım |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? 17:9=1.6... devam eder yane bi deveden fazlası duser :)ama cevap boyle degil |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? cevabı bulana kadar soylemek yok kardes ugrasın azıcık kafamızı calıştıralım :) |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? A, B, C ve D adında 4 arkadaş bir dilim keki mutfakta bırakır ve kağıt oynamak için odaya girerler. Sonraki bir saat içerisinde arkadaşların her biri odadan birkaç dakikalığına ayrılır ve geri döner.. İki saatin sonunda dördü de mutfağa geri döner ve bir dilim kekin orada olmadığını görürler.. Her birinin ifadeleri şöyledir: - A: "keki B yedi" der. - B: "keki D yedi" der. - C: "kesinlikle ben değilim" der. - D: "ben yedim" der. *Sadece 1 ifade doğrudur..* Doğru ifade hangisidir??* |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? Küçük bir çocuk anne-babası ile birlikte bir apartmanın 10'uncu katında yaşamaktadır. Çocuk sabah okula giderken aşağıya asansörle iner. Fakat günün sonunda okuldan eve döndüğünde sadece 7'nci kata kadar asansöre biner, 10'uncu kata kadar ise yürüyerek çıkar. *NEDEN??* |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? c şıkkı dogru olabilirmi |
Onlara bir tane deve borç veriririm Toplam 18 tane deve oldu. Büyük oğlana 18/2=9 deve Ortancı oğluna 18/3=6 deve Küçük oğluna 18/9 =2 deve Toplam çocuklara 17 deve miras edilmiş olur. Kalan 1 deveyi zaten ben vermiştim. O deveyi tekrar alırım. Miras da adaletlice dağıtılmış olur |
|
|
|
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? diğer bütün şıklar birbirini suclar,ve aynı seyi söylerler aslında..C sıkkı sadace kendini savunur. |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? 4 kişinin 8 çukur açması 6 saat sürüyorsa bir kişinin bir çukurun yarısını kazması ne kadar sürer?? |
|
|
|
|
|
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? 1,5 saat |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? sene de bir kez yapılır |
dogru tebrıkler |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? 45 dk da cukuru kazar bir kişi ...değilmiş |
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? siz de sorabilirsiniz.izin veriyorum :) |
|
Cevap: zeka sorularına var mısınız ? Bu sekil buldum 45 dk yı ... 4 kişi 8 çukuru 6 saatda acıyor.. 2 kişi 4 cukuru 3 saatda acar. 1 kisi 2 cukuru 1.5 saatde acar.(1.5 saat 90 dk eder.) 1 kişi 1 cukuru 45 dk acar o zaman... |
SAAT: 14:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.