![]() |
Alıntı:
KONU KOYU KOYUN OYUN OKU YOK sfhfgshsfhsgh Daha yazmim nazar değmesin😅😎 |
alkış000 Yazaydın dahasını gözümüz deha göreydi /cic/ek/ |
m20 yeni kelimelere diyelim |
F T K E E BENDENZ BEŞ ADET KELİME BULDU Ğ Z U M O D BUNDANDA YEDİ ADET KKELİME BULDU DEHALARI BEKLİYORUZ :)) |
Alıntı:
FTKEE 1/EK 2/TEK 3/TEKE 4/KEF 5/ET 6/ETEK 7/KETE 8/KET 9/EFEKT😁😎 yeterli mi?hyyyyy ĞZUMOD 1/MUZ 2/MOD (ing)Ağzı-Açık000 3/OD 4/DOMUZ 5/OĞUZ 6/DOZ 7/OMUZ 8/DOĞ 9/DOĞU 10/DOĞUM Muzdan sonra pes edecektim baya iyiyimdymdm |
alkış000 gençlik böyle bir şey demekki :))) forumun dahisi seçmek lazım seni bir oyun var telefonda kelime bılmaca orada belli kareleri. doldurduğum için fazlsına bakmadım hiç ama dedim gençlik işde bizde bu kdar :))) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. dehalar yardım fotodaki en sağdaki boşluğu dolduramıyorum ne yazsam kabul etmedi mahcup000 |
Bazen tıkanırsın tam orasımahcup000Gora dan başka kelime bulamadım. :) Kelime bükemedim tühangelnottn6 |
Öncesinde yzdım kabul etmedi 😒 hayır o bitmeyince yenisi açılmıyor |
düssünceli000 yıllar önce oynamış zirvede bırakmıştım:) Olur olmaz denemekten başka çıkar yol yok veya kelimelerin yerlerini değistireceksin. Bu noktadan sonra hırs yapan biri deyilsen uygulamayı silicegine eminimgülümseyen000 |
SAAT: 21:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.