![]() |
Kelimeleri Bul Bakalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ar Arka Kara Kar Aş Aşk Ad Ada Arkadaş Adaş Şak Şaka Kaş Dara Ark Şark 20 kelime neresinden çıkar bu kelimenin diyordum,bulunabilirmiş. 20 yapacak dahiyi bekle bakalım .)) |
24 TANE BULABİLDİM ARK ARKA ARKADAŞ ŞAD KARA ŞAKA KAŞ ŞARK ŞAKAR KAŞAR AŞK ADAŞ KAR AŞ (YEMEK) AŞ (FİİL) ARAK DAR AD ADA DARA ŞAK KADAR KARADA AŞARAK |
Alıntı:
Aşarak olabilir. Karada kabul degil:):) Gayet iyisinizalkış000 |
|
12 kelimeyi kolaya kaçıp iki üç harflik kelimelerden seçmeyin amasfhfgshsfhsgh |
20 ... 2 ve 3 harfli kelimelerle 60 kelime bulunur herhalde.))) Kare Sare Tire Kars Katre Kisra Mars Sert Ters Resim Kaset Kasem Kamer Kati Asker Miat Siret Sekar Taksim Metris vb... |
Replenmek isteyen varsa buyursun İçinde gizli kelimeleri bulun bakalimsfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İki gözümün çiçeği, en sevdicekim saklanmış ya bulmacaya[emoji7] Söylemem başkası bulsun. [emoji170] bırakayım bu buraya[emoji171] Bulduğumu bulana +rep de benden[emoji106][emoji106] Genç kartal sen de hakettin taptaze + rep.))) |
Gören yok galiba abla. Hızlı resimden ekliyorum resimleri dışardan görünmüyor. Şunları görünür hale getirsen sana zahmet başkan ablacicekver |
ÇALIŞMA TÜKENMİŞ KORUMA CANLI TÜR VAHŞİ YAŞAM veeee MEDİNEWEB[emoji177] |
Her satırda bir harf eksilterek anlamlı kelimeler bulabilir misin?Hadi kolay gelsin/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
An Tr Triko Kot Ot ..... An Ti Kor Or.. Burda bulanan harflerleydi sanirim . Anca bu kadar 😊 |
Şöyle, ilk kelime "ANTRİKOT" 7 harfli İkindi bir harf eksik "ANTİKOR" 6 harfli Üçüncü satırda bi harf eksiltip 5 harfli bi kelime 4 harfli 3 harfli diye devam edecek. Başarılar /cic/ek/ |
Alıntı:
Kutucukları dolduralım deseydin keske bu kadar cahil olduğum çıkmazdı ortaya aglynbdymdm |
Bu göz-beyin koordinasyonlu bilmece gülümseyen000 Pramitli sordum zaten. Ama açıklama yapmis oldum sayende:):) Pes etme yok devam. Senin gibi zeki bir editöre ancak basit gelir bu soruevet000c* |
Alıntı:
ANTİKOR KARTON KANTO TOKA TOK OK O afrn*afrn* |
Neyse kendin yazdin kendin buldun ama 😊 bizde ögrenmiş olduk . Devam edecektim ama unutmuşum affen . Yeni soru varsa getir ☕ |
Eh napalım çok zorladim kimse bulamadı herhaldeo/zr/dlrm Yenisini bulunca atarım :):) |
O K YN U bu harflerden 7 adet kelime türetmeniz gerek hadi bakalım :) |
Alıntı:
KONU KOYU KOYUN OYUN OKU YOK sfhfgshsfhsgh Daha yazmim nazar değmesin😅😎 |
alkış000 Yazaydın dahasını gözümüz deha göreydi /cic/ek/ |
m20 yeni kelimelere diyelim |
F T K E E BENDENZ BEŞ ADET KELİME BULDU Ğ Z U M O D BUNDANDA YEDİ ADET KKELİME BULDU DEHALARI BEKLİYORUZ :)) |
Alıntı:
FTKEE 1/EK 2/TEK 3/TEKE 4/KEF 5/ET 6/ETEK 7/KETE 8/KET 9/EFEKT😁😎 yeterli mi?hyyyyy ĞZUMOD 1/MUZ 2/MOD (ing)Ağzı-Açık000 3/OD 4/DOMUZ 5/OĞUZ 6/DOZ 7/OMUZ 8/DOĞ 9/DOĞU 10/DOĞUM Muzdan sonra pes edecektim baya iyiyimdymdm |
alkış000 gençlik böyle bir şey demekki :))) forumun dahisi seçmek lazım seni bir oyun var telefonda kelime bılmaca orada belli kareleri. doldurduğum için fazlsına bakmadım hiç ama dedim gençlik işde bizde bu kdar :))) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. dehalar yardım fotodaki en sağdaki boşluğu dolduramıyorum ne yazsam kabul etmedi mahcup000 |
Bazen tıkanırsın tam orasımahcup000Gora dan başka kelime bulamadım. :) Kelime bükemedim tühangelnottn6 |
Öncesinde yzdım kabul etmedi 😒 hayır o bitmeyince yenisi açılmıyor |
düssünceli000 yıllar önce oynamış zirvede bırakmıştım:) Olur olmaz denemekten başka çıkar yol yok veya kelimelerin yerlerini değistireceksin. Bu noktadan sonra hırs yapan biri deyilsen uygulamayı silicegine eminimgülümseyen000 |
Alıntı:
Hiç yakışmadı genç edit bence güncelle bilgilerini harflerin yerini değişmece falan yok :)Zirvede bırakdım derken yarışma birincisimi oldun:)) hırsa gerek yok beraber çözelim latife olsun dedim altı üstü oyun en fazla yarım saat bakarım yeterli malum zihnimiz çalışsın. Bu arada buldum avro imiş sözcük |
Telefona virüs bulaşmıştı. formatladım.ne var ne yoksa silinmişti bi daha yüklemedimgülümseyen000 en zirve orası işteAğzı-Açık000 Vaktim yoktu bakamadım yoksa kaçirmazdimAğzı-Açık000 Sor sor güzel oluyor. Benden başka iddialı yok harikalkış000 |
Y B D E E Z A Haydi bulun. 8 buldum. Rekor aranıyor hyyyyy En az 3 harfli olacak. 2 harfliler kabul degilcy |
Alıntı:
Bende 8 bulabildim. |
Alıntı:
Bay Bed Bey Baz Zad Yed Yaz Eda Eza Abd Beze Beyaz Beyzade Edeb Zade Zeyd gülümseyen000/cic/ek/ |
Rekor böyle kırılır diyorsun 😊 B Z u l k 6 adet kelime çıkardık buyrun sizde bulun |
Tebrikler Tebrikler alkış000alkış000 çok iyialkış000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu harflerden 5 tane buldum cicekver 1 tane daha u olsaydı belki biraz daha bulurdum :):) buz kul bul kuz bluz |
Gayet gusel maksat muhabbet ,sizden de haf alalım :) |
SAAT: 15:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.