![]() |
Kim bu kim Kim bu muhteşem insan tanıyan fikri olan varmı? Heykeltıraş burda ne anlatmak istemiş olabilir? Cevap ve yorumlarınızı mutlaka bekliyorum mutlaka [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Atamızın drakulaya dönüşmüş hali :)) heykeltraşın kafasındaki atatürk buymuş :) |
Benzeterekmi buldun yoksa gördünmü. Ben tanıyamadım. :) |
Benzettim |
okullar beni 29 Ekim, 10 Kasım gibi günlerde etkinliklerine davet etti. 6 ay özel oyunculuk dersi aldım. Ankara’da ‘Çanakkale Geçilmez’ oyunu sahneleniyordu, beni de Atatürk’ü oynamam için davet ettiler ve ilk olarak para kazandım. 2-3 yıl turne yaptık, böylece biraz daha tanınmaya başladım. Sonra sinema sektörü devreye girdi” Bunu diyen adam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sosyal medya üzerinden Atatürk'e benzerliğini kullanarak açtığı canlı yayınlarla vatandaşlardan yüz binlerce lira para toplamış.. 29 Ekimde 1 milyon TL yerine 22 bin TL, 10 Kasım'da ise 3 bin TL kazandığını söyleyen Görel, parayı ihtiyaç sahipleri için kullandığını iddia etti. Bunların yobazları daha yobaz.benzerine bile para verecek cahillikteler gel anlat:) |
Hadi bunu bilin bakalım jhyyyyy Bilene 1 tam rep hyyyyy [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
RTE DEĞİLMİ BU? |
Evet Tayyip Erdoğan duruşu bildik kolay oldu cy |
Bilemedinizgülümseyen000 çok şaşıracaksınız |
Alıntı:
|
SAAT: 13:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.