![]() |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. ınş rabbim tüm isteyen arkadaşlara nasip eder bize de dua edin rabbim bitirmeyi nasip etsin ben 3 sene sonra ıst gideceğim ınş bitirir de giderim umarım sınavlarda arkadaşlarla buluşup ınş |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Maşallah sitemizin çalışkan üyeleri, hepinizi tek tek tebrik ederim arkadaşlar :) bende önümüzdeki senelerde lisans tamamlamak istiyorum Allahın izni ve inayetiyle. Sizin tecrübeleriniz bize de ışık olur inşallah :) Rabbim yeni okullarınızda yeni derslerinizde muvaffakiyetler üstün başarılar nasip etsin dilerim :) |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Ben de İstanbul İLİTAM'a yerleştim...Allah hakkımızda hayırlı ve güzel kılsın... |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. arkadaşlar internetten ön kayıt yapıp referans numarasını alan var mı.....bana çevremdeki üniversiteli tanıdıklarım ön kayıdı 2 eylülden önce yapmalısın deyip duruyorlar..ama siteye girdiğimde şifre alamıyorum anlamadım gitti....uzgn |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. arkadaslar hepinizi tebrik ederim,darisi basimiza ins |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. dgs de de ek kontenjan var mı |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. bankaya para yatıracağm öğrenci numarası istiyolar nerden alıyoruz? |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. kazanan tüm kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum.darısı başıma diyerek mezuniyetlerinizi de tez vakitte nasip etsin mevlam duasıyla,selametle kalın. |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. dgs de de ek kontenjan var mı cevap yok mu arkadaşlar, yerleşemeyenlerin umudu hiç mi kalmadı |
SAAT: 04:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.