![]() |
Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] DGS SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR !.. |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Yerleştiği BölümünKoduTercih SırasıYerleşme Puan Türü 1056112351 SÖZ Adı İSTANBUL ÜNİVERSİTESİİLAHİYAT FAKÜLTESİİLAHİYAT LİSANS TAMAMLAMA (İLİTAM) PROGRAMI (UZAKTAN EĞİTİM) YERLEŞTİM DARISI BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN BAŞINA :) |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. hayırlı olsun (:(: ben kazanamadım. bizimde başka bahara kaldı. |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Alıntı:
allah başarılarını daim kılsın inşallahalkış000alkış000alkış000alkış000alkış000al kış000alkış000 |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. diğer arkadaşlar nereye yerleşti |
|
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. arkadaşlar yazsanıza nerelere yerleştiniz darısı bizlere olur inş eda tebrikler çok güzel başarılar |
Alıntı:
|
|
|
Alıntı:
hacıysk sen ilitamlısın değil mi |
|
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. sa arkadaşlar bende ıstanbul üni ilitama yerleştim kayıt için lazım olan belgelerden haberi olan var mi |
ilitam için gerekli belgeler: * DGS Sonuç Belgesi * Lise Diplomasının aslı * Önlisans Diplomasının aslı * Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası beyanı için) * Askerlik Durum Belgesi (erkek adaylar için) * İkamet Adresi Beyanı * 8 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf * Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu (Ödemeler Öğrenci Otomasyon Sisteminden Referans Numarası alınarak HALKBANK'ta yapılır) hatırladıklarım bunlar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] istanbul ilitam facebook grubuna katılarak daha sağlıklı bilgileri elde edebilirsiniz.. ayrıca akademik takvime de [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ulaşabilirsiniz. |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. çeşmi seni de tebrik ederim |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. ArO* |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Hayırlı olsun arkadaşlar. Benimki de Dicle İlitam yerleştirme sonuçlarında yazılan bilgi: Yerleştirildiğiniz üniversiteye 2-6 Eylül 2013 tarihleri arasında kayıt yaptırmanız gerekmektedir. diyor ama geçmiş yıllardaki kayıt tarihi arasında bayağı fark var. Tam olarak 2-6 arası mı kayıt yaptırmalıyız. |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. selam arkadaşlar,ben de İstanbul ilitamı kazandım..kayıt telaşı beni de sardı...ön kayıt için öğrenci otamasyonuna giriyorum ama benden kullanıcı adı ve şifresi istiyor benim şifrem falan yok ama yeni kayıt için şifre yerini tıklıyorum bu sefer de sistemde kayıdınız yok diye uyarı geliyor..defalarca tekrar ettim..bu otamasyondan referans numarası alıp ön kayıt yapmamız isteniyor..bu numarayla bankaya para yatırılacak..referans olmadan para da yatıramıyorsun..İstanbul ünvst uzaktan eğitim,sonra ilitam sitesi hepsine girdim araştırdım ama illa bu otamasyondan geçmem lazım...İstanbul ilitam da resmi tatilde..İstanbul üniversitesini aradım cevap veren yok..hatta bekletiyorlar...birde not dökümü belgesi diye bişey var onu da aöf bürosundan mı çıkartıcaz... bu belgeleri PTT ile yollıcakmışız öyle yazıyor çok saçma değil mi...sıfıra sıfır bilgim açıkçası:(( bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..mahcup000:) |
|
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. fırat ilitama yerleştim çok şükür.253 puan ile. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. ınş rabbim tüm isteyen arkadaşlara nasip eder bize de dua edin rabbim bitirmeyi nasip etsin ben 3 sene sonra ıst gideceğim ınş bitirir de giderim umarım sınavlarda arkadaşlarla buluşup ınş |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Maşallah sitemizin çalışkan üyeleri, hepinizi tek tek tebrik ederim arkadaşlar :) bende önümüzdeki senelerde lisans tamamlamak istiyorum Allahın izni ve inayetiyle. Sizin tecrübeleriniz bize de ışık olur inşallah :) Rabbim yeni okullarınızda yeni derslerinizde muvaffakiyetler üstün başarılar nasip etsin dilerim :) |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Ben de İstanbul İLİTAM'a yerleştim...Allah hakkımızda hayırlı ve güzel kılsın... |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. arkadaşlar internetten ön kayıt yapıp referans numarasını alan var mı.....bana çevremdeki üniversiteli tanıdıklarım ön kayıdı 2 eylülden önce yapmalısın deyip duruyorlar..ama siteye girdiğimde şifre alamıyorum anlamadım gitti....uzgn |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. arkadaslar hepinizi tebrik ederim,darisi basimiza ins |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. dgs de de ek kontenjan var mı |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. bankaya para yatıracağm öğrenci numarası istiyolar nerden alıyoruz? |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. kazanan tüm kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum.darısı başıma diyerek mezuniyetlerinizi de tez vakitte nasip etsin mevlam duasıyla,selametle kalın. |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. dgs de de ek kontenjan var mı cevap yok mu arkadaşlar, yerleşemeyenlerin umudu hiç mi kalmadı |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. var var |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. barış sen ne yaptın yereleştin mi? |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. ravza sen ne yaptın ? |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. elvin meyra sen de yazmamışsın sen nereye yerleştin |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. hiç çalışmadan 240 aldım abla yerleşemedim |
Alıntı:
ben inönü ilitama yerleştim puanım hepsine yetiyordu ama çocuklar dan dolayı gidip gelmek zor olacağı için inönü ilitamı tercih ettim göknur sen nasılsın iniş hakkımızda hayırlısı olur kolayca bitiririz okulumuzu baska inönü ilitamaı terciheden oldumu acaba |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. elvin meyra tebrik ederim yol sıkıntısı çekmemen açısından iyi olmuş ben de iyiyim gelecek sene inşallah ben de çok çalışıp bir yere yerleşebilirim allah isteyen herkese versin inşallah okulda sana kolaylıklar diliyorum ne güzel ara vermeden eğitimine devam ediyorsun |
|
|
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. biraz geç oldu ama tüm yerleşenleri tebrik ederim..... darısı yerleşemeyenlere......... rabbim kolaylıklar versin inşaallah rahat bir öğrencilik geçerip mezun olursunuz...... |
SAAT: 14:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.